Dokładny nick w grze: [Vip] _Muff_ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-3 h. Ile masz lat: 12 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Survival Jak długo grasz w Minecraft: Od demo Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Ok. 4-5 msc. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nie miałam. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): chyba tylko /kick <nick> Dlaczego Ty: Myślę ze zauwazyliscie ze na czacie staram sie pomagać innym. Mysle ze jestem osobą godną zaufania. Dlatego staram się o tego pomocnika Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jak napisałam wyzej zaufanie. Jak powierzysz mi jakies zadanie wypełnie je. Nie jestem taka ze o mam pomocnika to moge kickowac i wgl wszystkich. Jestem dobra z ortografi. (teraz pisze literami PL ) Lubie pomagać ludziom na tym serwie i świetnie się z wszystkimi dogaduje Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nic nie widzialam tylko te nasze lagi. Wymień kilku członków ekipy: MrAstar Pearl Marcinek7 XInfiniterX Wioletta Jakie obowiązki ma Pomocnik: Ogarnianie czatu. Uspokajanie graczy Kickowanie za obraze innych graczy Udzielanie sie duzo na forum i na serwie. Pomaganie graczom Odpowiadanie na pytania typu "Jak zrobic dzialkę" I to tyle. Pozdrawiam _Muff_