Dokładny nick w grze: Marysia012350 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: gram codziennie min 3-5h Ile masz lat: 18 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w Minecraft: 4 miesiace Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 4 miesiace (od poczatku kontaktu z gra) Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick Dlaczego Ty: jestem: pomocnym bezproblemowy , pokojowo nastawiony Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Paweł , mam lat 18 , jestem z północy Polski a dokładnie z Gdyni. Gram w piłke nożną , i chodze do prywatnego technikum i ucze sie na kierunku techhnik informatyk. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: enchant głebinowy wędrowiec Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX mrAstar , adsone , bizon , pat277 , aikoo, puma_poland, phantom_Screw, marcinek7 , raddipl Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Jestem na Nie. Na plus: - 18+ - Gdynia - Dildo - Kontaktowy Na minus: Nie udało mnie się zauważyć momentu, w którym pomagałeś jakiemuś graczowi na czacie. Być może pomagasz w inny sposób, albo się mijamy (w to drugie wątpię) lecz ja tego nie widziałem. Inni kandydaci, aż się przepychają aby podać odpowiedź na czacie PS Admin zgodnie z zapisem w regulaminie i tak nie czyta opinii innych pod podaniami, więc luźna guma
Ha ha Marysia! Za te kaktusy, brodawki i arbuzy, no i za waleczność....TAK TAK TAK ( pozdrówka z Oksywia )