Dokładny nick w grze: julnek4 Ile masz lat: 12,5 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival,Mini games Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 1,5 lat Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie !!! Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /ban /unban /unmute /mute Dlaczego Ty: Dlatego, ponieważ jestem odpowiedzialny i myślę, że mam duże szanse Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Juliusz Maksymowicz Mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim. Uczęszczam do szkoły nr. 10 imienia Tomaszowskich Olimpijczyków. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie znam, od kiedy gram nie miałem żadnego buga Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX Wioletta XBlowUpX Pearl Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma obowiązek dbać o porządek na serwerze.
Brakuje punktów, Brak prefiksu w tytule, Złe komendy, Nie widzę Cię na serwerze, Na nie. Pozdrawiam pat277
Nie wierzę, że grasz na tym serverze 1,5 roku bo jeszcze ani razu Cię nie widziałem na serverze. Jestem na NIE. Pozdrawiam!