Dokładny nick w grze: IronGhost_POL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4 godziny Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) survival i seablock Jak długo grasz w Minecraft: 4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 1 rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie nie miałem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak byłem moderatorem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód Dlaczego Ty: jestem kulturalny i bardzo zalezy na tym serwerze Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem kulturalny.Lubie grać w gry przygodowe i strzelanki. Interesuje się sportem moją ulubioną dyscypliną jest piłka nożna i piłka ręczna. Jest to mój jedyny server na jakim teraz gram. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Poznałem jeden bug który znajdował sie na spawn survivalu Wymień kilku członków ekipy: XinfiniterX Wioletta Kshyho Adsone Mrastar Pears Marcinek7 Pat277 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązkami pomocnika jest pomaganie innym, ogarnianie czatu, zgłaszanie bugów na serverze,
Jak ogarniesz znaki interpunkcyjne i będziesz często odpowiadał na pytania nowych graczy to zmienię zdanie. Niestety narazie na NIE. Pozdrawiam!