Chciałbym zaproponować taką grupę dla początkujących tych którzy może ogarnęli teorię ale nie za bardzo praktykę.Czemu ? żeby uniknąć takich sytuacji jak np. gracz (nowy) jest troszeczkę za bardzo łatwowierny i ktoś cały czas go oszukuje po czym ten się denerwuje i rezygnuje z gry.Mniej więcej chodzi o to że co jakiś czas np.nwm 1 miesiąc robić rekrutację do takiej ekipy.A prowadzić to może ktoś np. Admin,mod,Pomagający lub zwykły gracz do którego Administracja ma zaufanie i wtedy można uniknąć wielu niepotrzebnych sytuacji np. taką jak napisałem powyżej.Bardzo proszę o rozpatrzenie tego szybko i myślę że pomogło by to serwerowi. Pozdro. Kornel
Na czacie co jakiś czas pojawia się komunikat informujący o tym żeby nikomu nie ufać, ponieważ każdy chce Cię zabić. Myślę, że to wystarczy =) Pozdrawiam!
Ciekawa propozycja, naprawdę. Myślę, że mogłoby to zdać egzamin. Taka "Kolonia Nowicjuszy". Tylko należałoby zastanowić się nad tym czy taka kolonia nie stałaby się celem najazdów pozostałych graczy liczących na łatwy łup. Może wyspa ze szklaną kopułą (z podwójnego szkła) ? Na serwerze Survival wymagałoby to wiele pracy :/ Ale podobno trwają prace nad otworzeniem serwera typu Freebuild na craftapple, może to będzie odpowiednie miejsce dla tych graczy.
Freebuild powinien być dla takich graczy odpowiedni. Poza tym są pomocnicy, a ich zadaniem jest niesienie pomocy nowym.