Dokładny nick w grze: Creepez Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4 h Ile masz lat: już 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Bywam na survivalu i creativie Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 1,5 roku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: tak, banika na 10 min. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick) [powód] Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc ogarniać osoby na czacie Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Czasmi popełniam małe błędy ortograficzne, ale da się zrozumieć moje pismo. Lubię być uczynny, czyli pomagać w czymś jak mogę. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Jak narazie po konwersji na 1.8 nie zauważyłem błędów, niewykrytych przez administracje lub innych graczy. Wymień kilku członków ekipy: Wioletta, adsone, XBlowUpX, Phantom_Screw, pat227 ... Jakie obowiązki ma Pomocnik: -Pomagać Modom w ogarnianiu czatu -Zgłaszać błędy serwera ViceAdminom lub Adminowi -Pomagać graczom w ich problemach -Uczestniczyć w życiu serwera\ dyskusjach na forum -W razie potrzeby wykonywać dodatkowe czynności zlecone od Vice/Administracji lub Moderatorów. [hr] Przy okazji Bardzo przepraszam MrAstar za to, że ci dogryzałem podczasz gdy miałeś obniżoną rangę.