Dokładny nick w grze : asia2108 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi : 4-7 h dziennie :) Ile masz lat : Mam 15 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu : Survival Jak długo grasz w Minecraft : 7 lat (zaczelam grac jak mialam 8 lat ). Jak długo grasz na mc.craftapple.pl : Nie pamiętam wydaje mi się że będzie pół roku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana : Nigdy nie miałam bana. na żadnym serwerze Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Miałam czat moderatora,pomocnika,budowniczego, Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je) : Pomocnik ma jedną komendę .. /kick nick - wyrzuca gracza z sewera np. /Kick asia2108 słowa Dlaczego Ty: Uważam, że powinnam dostac pomocnika, poniewaz chcialabym zeby moderator , a przede wszystkim gracze byli zadowoleni z gry na serwerze mc.craftapple.pl .. jestem ogranięta.. miałam swój własny serwer ale za dużo osób z niego nie korzystało, ponieważ mialam 10 slotów . Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Asia i chodzę do 2 gimnazjum mieszkam w woj. Małopolskim. Kocham motocykle , Kocham grać w piłkę nożną ♥ Kocham miencrafta ! . Bardzo lubię zwierzeta najbardziej psy i chomiki Jetem miła ogarnięta, kreatywna. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze? Nie znam żadnych bugów. Wymień kilku członków ekipy: XinfiniterX, wioletta, Mrastar, adsone, kshycho, XBlowUpX, Pearl, Phantom_Screw, Puma_Poland,ThreeEyedMaster, pat277, RaddiPL,Marcinek7,Bizon,Viran123,Aikoo Jakie obowiązki ma Pomocnik: obowiązkami pomocnika są : - ogarniać czat .. czyli np. jak ktos klnie to .. /kick nick słowa -Zgłaszanie problemów z serwerem tzn. bugi, itp. -Jeśli gracz nie wie jaka jest komenda to pomocnik pomaga -trzeba wykonywać różne kreatywne czynności .
Na nie, zachowujesz się jak dziecko na serwerze i przypomina mi się ze mówiłaś mi ile masz lat i to było poniżej 15 lat. Ps podanie MOIM zdaniem jest nieczytelne
Za TO zachowanie na nie. I jeszcze pytanie do bizona na serwie, uwaga cytuje "ile kosztuje pomocnik i na ile jest? "