Nick z gry aleksybudner Data otrzmania bna 28.12.2014 Sytulacja otrzmania bna mielm cheata ze jak bedzie sie kiliklo wile razy na random teloport na spawn to otrumuje sie regneracje zycia . to muj jedany chaeat nie wiedzlem ze tak nie wolno robic pszepraszm bardzo i objecuje poprwe objecuje ze tak juz nigdy nie zrobie. Dlaczego bys mial doszac UB[/size] Poniewaz bardzo zalezy mi na tym serwerz prosze bardzo adminuw o wambaczenie i tez dletego ze bardzo lubie ten serwer to niajlepsz serwer w miniecrafcie pszeprszam jeszcze raz
Jesztem ża . . . . . . . . . . .. . . .. . . .. . . .. . JESZCZE NIZEJ . . . .. . . . .. . . . . . . . JESZCZE . . . . . . . . . . .. JESZCZE TROOOSZECZKE . . . . NIE!
MrAstar jest tam zaraz podeśle dowody. Jeśli XInfiniterX uzna że niesłusznie to odbanuje, ja tego nie zrobię.
muwilem ze jak sie bedzie wile raz w cisklo na radnom teleport to dostejestz rege hp i potem sonie chodzisz aby ci nie teplo w randomowe miejsce [hr] blgan wiecje nie bede tak robic prosze was bardzo o skrucienie bana albu odbanownie blagam was [hr] adsone sprawdz sobie to o czym muwie plis odbanuj mnie blagam