1. Nick w grze: gruszek 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ZiomekRPK 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 28.12.2014 5. Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=Z3nGDVzyMTw&feature=youtu.be (polecam w jakosci 480p) Dodam iż Phantom_Screw był na vanishu i widział cała klepe i wiem jakie jest jego zdanie na ten temat dodam tez ze na 1 czesci filmiku widzimy jak jest koniec klepy i moj ded z reki odpalonego ZiomkaRPK a druga czesc jest to prawie ze koncowka przed wlaczeniem i po wlaczeniu czita, widzimy tez pod koniec filmu ze skin sie mu trzesie w nietypowy sposob
Nie widzę tu nic nadzwyczajnego, ale ja tam się na tym nie znam więc mogę się mylić. Pozdrawiam pat277 !
Dziwne te criticale Tak jak poprzednicy, nie znam się na tym, ale trochę mnie to zdziwiło Pozdrawiam!
dobrze wymiatacz, pat koledzy ziomkarpk najblissi wiadomo ze pp jego stronie, sami widzicie ze czarno na bialym ;] bylem na koxie, repair all, a tu w pare sekund poszedl mi helm pod koniec klepy samej i w 3 sek mnie dedles na regence z koxa??
Siła II geniuszu jak jesteś slepy to kryty ida w dziurze 2 kratkowej ... [hr] To niby moje trzęsienie sie jest to moja spacja ktora klikalem zeby byly wieksze kryty ... A ty gruszek zastanow sie bo padles i placzesz
od kiedy to w przestrszni 2na2 gdzie nie ma wolnej kratki nad toba mozna robic kryty? no wlasnie a tobie one szly wiec co ty wgl gadasz?