Dokładny nick w grze: Sqirim. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 3 do 6 godzin. Ile masz lat: 15. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najwięcej czasu spędzam na trybie Creative oraz SeaBlock. Jak długo grasz w Minecraft: W minecrafta gram około 3 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Razem to około rok. Miałem inne konto (non premium), lecz teraz posiadam premium. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nigdy nie miałem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Miałem Opiekuna na innym serwerze Creative, lecz serwer upadł, oraz wiele innych rang na innych serwerach. (Nie będę wymieniał, ponieważ nie chcę reklamować C: ) Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik posiada tylko jedną komendę - /kick nick ( wyrzuca gracza z serwera). Dlaczego Ty: Myślę, że nadaję się na Pomocnika. Lubię pomagać graczom, każdy gracz jest dla mnie równy, nie ważne czy to mój wróg lub przyjaciel. Każdego traktuję tak samo. Znam dużo komend, miałem swoje serwery. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Tak więc cześć. Chodzę do gimnazjum w Mietkowie. Z ortografią jest u mnie dobrze, nie robię łatwych błędów. Interesuję się informatyką, deskorolką (ciągle ćwiczę umiejętności w tej dyscyplinie) oraz piłką nożną. Chciałbym wkroczyć na wyższy próg zarówno zadań jak i komend.. Może jeszcze do życia realnego. Moim marzeniem jest osiągnąć jak najwyższy sukces w podróżnictwie. Z tego powodu od czasu do czasu nie ma mnie domu. Co jeszcze? Jestem nieśmiały można powiedzieć, że zbyt dużo nie mówię Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Jak dotąd jeszcze nie znalazłem. Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX Wioletta MrAstar kshycho adsone XBlowUpX Pearl Phantom_Screw Puma_Poland Aikoo pat277 ThreeEyedMaster RaddiPL Viran123 Bizon Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązkami Pomocnika są m.in. - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
To w takim razie jestem na Tak bo widziałem jak pomagałeś graczom,a po za tym podanie schludne i estetyczne. Pozdrawiam pat277 ! PS.Creepez chciałem też tą sygnaturę ustawić
Jestem na tak, podanie jest ładne i estetyczne, bardzo przyjemnie się je czyta, jest dokładne i dopracowane
Chciałbym, żeby było więcej Pomocników właśnie na SB i CRTV więc jestem na tak, chociażby na okres próbny