Dokładny nick w grze: Fruzio23. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 5/6 godzin dziennie. Ile masz lat: W maju skończę 14 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Najwięcej czasu spędzam na serwerze - survival. Ale zdarza mi się również zagrać na serwerze Creative. Jak długo grasz w Minecraft: W grę Minecraft gram już około 3-4 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na konretnie tym serwerze gram już mniej więcej rok, ale grałem na dwóch różnych nickach, z różnymi przerwami czasowymi. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem funkcje Admina Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik obsługuje tylko jedną komendę mianowicie /kick (imie) (powód) Dlaczego Ty: Chętnie pomagam graczom. Sprawia mi to satysfakcje jak i zarówno przyjemnosć. Chce pomóc ogarniać serwer moderatorom jak i zarówno Aminom, VICEAdminom. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazwywam się Miłosz, pochodzę z Polski ale mieszkam w Niemczech. Moje hobby to głownie granie, ale jeżdżę również na rolkach agresywnych. Ogarniam język Polski ( Ortografie ) . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie. Wymień kilku członków ekipy: - MrAstar -Wioletta -Pearl -Aikoo -ThreeEyedMaster -Marcinek7 -Puma_Poland Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma za zadanie: - Pomagać graczom, jesli tylko tego potrzebują. - Odpowiadać na pytania graczy. - Udzielać się na forum, jak i zarówno na serwerze. - Słuchać Administracji, Modów, Viceadminów jak i zarówno Pomocników.
Jestem na NIE. Dlatego że, nie widzę w ogóle jak się wypowiadasz na serwerze, choć gram na nim często. Polecam wejsć na serwer - robie to cały czas. Może teraz to zacząłeś robić ale tak jak wspomniałam na górze nie widzę jak byś w ogóle komuś pomagał
Jestem na tak, Fuzio23 odpowiedział nie raz na moje pytania, wyjaśnił mi niektóre warpy, podał mi cennik kilku itemów w sklepie, jak go spytałem, uważam, ze to on na to zasługuje w pełni
Myślałem, że jesteś starszy - nie żebym się nad tym jakoś mocno zastanawiał, kto ile ma lat, ale fajnie się z Tobą rozmawia. Myślę, iż byłbyś cennym nabytkiem w serwerowej ekipie
Widziałem Twój nick kilka razy na serwerze, ale nie pamiętam czy się udzielasz. I wydaje mi się, że Pomocników na survivalu jest już sporo i przydałoby się kilku spędzających czas na seablock i creative. Jestem na nie.
Jestem na N-I-E Nie za czesto cie widzena serwerze ,a jezeli cie widze ngdy nie widzialem zebys komus odpowiadał na pytania. Czesto jestes dla mnie chamski na PW [/font]Pozdrawiam xXBlowUpXx