Witam, jak w temacie! Proponuję zrobić Arenę PvP na serwerze Creative. Spytałem się graczy czy chcieliby mieć taką możliwość dodatkowej gry i zgodzili się. Jest jeden problem czy jest możliwość ustawienia takiej opcji gdy gracz przekroczy próg PvP - areny to automatycznie przełącza się mu tryb gry na survival. Mam nadzieję, że mój pomysł spodoba się Administracji :3 Pozdrawiam Puma_Poland
Chyba dało by się takie coś wykonać, ale niejestem pewny co do tego pomysłu bo niektórzy gracze też budujom areny pvp... choć taka mogła by się lepiej sprawować... PS: ściongnołeś ''pozdrawiam'' od pat ? XD
Słaby pomysł :-/ Nie rozumiem go chyba. Nic, a nic nie kumam geniuszu debestu tej idei . Od tego jest Creative, aby nie było na nim PvP, czy ja się mylę ? :shy: Obawiam się, że pomysł by stracił "poparcie graczy" w 10 minut po tym jakby na Creative wbili Pr0Wyjadacze PvP z Survivala i zawładnęli areną :-/ Skutecznie odstraszając zwolenników Creative od CraftApple. PS IMHO Pisanie Pozdrowień na końcu postu nie jest przejawem uprzejmości, wręcz odwrotnie . Uprzejmie byłoby wpisać je w sygnaturkę (nomenomen podpis) tam nikt nie musiałby tracić chwili na czytanie jej. A przecież widać kto jest autorem posta, to nie m@il
Pomysł fajny i ciekawy - lecz nie dopracowany. Posłuchaj co to by było gdyby każdy przed wejściem na arene (PVP) zrobił sb diax miecz z setem wziął koxy i poszedł. Była by gra wtedy bez sensu. Moim zdaniem powinno być tak, że każdy z graczy gdy wejdzie na arene - (na taki mały spawnik) powinien mieć wyłączony od razu creative i wszystkie ity usunięte. W skrzyce kresu mógł by miec tylko żelazny set i diax miecz - i tyle. I taki zestaw 1 raz dziennie dostawać. (No można by było jakiieś jedzenie - ale to formalność) . Gracze S'Vip - gdy by weszli na arene PvP na Creative - dostawali by trochu więcej itów.: np. 2 koxy (jakieś można by było dołożyć też potki) diax set. i diax miecz i 15 Schabków. Wtedy gra była by uczciwa - a nie, ze ktoś sb zrobi miecz diax z Ostrość V - Z. Ogień II i Odrzut II - i secik cały ulepszony na maxa. Wtedy to nie miało by żadnego sensu. Pomysł jest fajny i ciekawy lecz ja bym zrobił trochu inaczej, niz ty określiłeś to w tej propozycji. Pozdrawiam Bleo120
Każdy ma swoje zdanie. Napisałem taką propozycję, ponieważ widziałem taki serwer gdzie dużo osób brało udział w PvP i właśnie w takich full eq. Więc uważam, że jest to dobry pomysł. Kto chce uczestniczyć w PvP ten uczestniczy kto nie chce niech buduje sobie - proste. PS ThreeEyedMaster uważam, iż pisanie "pozdrowień" na końcu każdej mej wypowiedzi jest wyrazem uprzejmości do osób, które odbierają moją treść/wypowiedź. Owszem każdy ma prawo do wypowiedzi, więc w pełni akceptuję twą wypowiedź. Pozdrawiam Puma_Poland
Three faktycznie, zaraz po stawieniu areny zlecieli by się ci ProKoxy z survivala, ale była by wtedy większa zabawa, kilku graczy w teamach np. 8 graczy na jednego czy dwóch pro, np. ZiomekRPK lub gruszek XD