Dokładny nick w grze: KasyStefczyka Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Tak od 2-3godzin Ile masz lat:19 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)najwięcej to chyba na creative Jak długo grasz w Minecraft:Gram rok Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Od 4 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak miałam moderatora i admina. Czy znasz komędy Pomocnika (wymień je): /mute, /ban, /tempban, //wand , /kick, /fly, /gm 1, /gm 0 , /banip. Dlaczego Ty: Bardzo lubię pomagać myślę, że gracze mnie lubią (nie wszyscy). I myślę, że będe dobrym pomocnikiem. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Karina.Tak jak wspominałam mam 19 lat. Uwielbiam sport, w przyszłości chcę zostać sportowcem Wszyscy mnie lubią (w realu)i to chyba wszystko. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie nie spotkałam się jeszcze z błedami itd. Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX, Wioletta, MrAstar,Phantom_Screw. Jakie obowiązki ma Pomocnikomocnik powinien pomagać graczą jak czegoś niewiedzą, powinien mówic o błędach w serwerze , musi pomagać w budowaniu i sluchac Moda i ViceAdministratora. (To chyba na tyle) Rozstrzygnijcie wszystko dobrze
Błędne komendy, W poprzednim podaniu napisałaś że masz 11 lat http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=2191&highlight=KasyStefczyka ''musi pomagać w budowaniu''-Nie Podanie masakryczne Jestem na N-I-E Pozdrawiam pat277 !