[align=center][align=center][align=center][align=center]Dokładny nick w grze: Bleo120 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4h -> pon.-pt. weekend -> 5h Ile masz lat: 13 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Obecnie gram na Seablock. Co drugi dzień wchodze na Surival. Na Creative - może 10 razy w miesiącu. Jak długo grasz w Minecraft: Tak dokładnie to nie wiem. Po moim ostatnim podaniu, trochu sobię na nie popatrzyłem i dostrzegłem pewne błędy. Moją przygodę z tą gierką zacząłem od 8 lat. Czyli ok. 6 lat gram. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze gram nie długo nie krótko. Będzie jakieś 5 miesięcy, może 6. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak. Na początku na serwerze nie umiałem się zachować. Na każdym serwerze Administracja domaga się dobrego zachowania. Po kilku miesiącach zobaczyłem i poznałem całą obsadę. Daliście mi to co pozwoliło mi na pewne zmiany w moim zachowaniu. Przed tym serwerem miałem bardzo dużo przygód związanych z innym serwerem, lecz nie chcę wam teraz tym zawracać głowy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Gdy grałem na 1.5.2 byłem Administratorem serwera. Potem na innych byłem: Moderatorem, Budowniczym (Wtedy nie było Pomocników; ta ranga była mniejsza niż moderator) Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick - wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego Ty: Jestem osobą kreatywną i pomocną. Jest dużo osób które swoim zachowaniem zachęcają jeszcze innych do kłótni na czacie. Na Seablock nie ma prawie w ogóle Czat Moderatora - wszyscy są na Surival. Czasem wchodzi jeszcze Viran123 i trochu ogarnia, lecz nie często. Mam tutaj przekład jak potrafia się zachowywać gracze: Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Krystian. Mam 13 lat. Mieszkam w województwie Małopolskim. Interesuję się sportem, lecz bardziej wole muzykę. Uwielbiam grać w Minecrafta na waszym serwerze. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Gram na 1.8.1 i nie dostrzegłem jeszcze żadnych bugów lub błędów. Wymień kilku członków ekipy: [align=center][align=center]Administracja najwyższa [Administrator] XInfiniterX [Administrator] Wioletta ============================================================ ViceAdministracja [ViceAdministrator] MrAstar [ViceAdministrator] kshycho ============================================================ Moderatorzy (Mod) ||Mod|| XBlowUpX ||Mod|| Pearl ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| Puma_Poland ============================================================ Pomocnicy ||Pomocnik|| Aikoo ||Pomocnik|| pat277 ||Pomocnik|| ThreeEyedMaster ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Viran123 ||Pomocnik|| Bizon ||Pomocnik|| Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązkiem Pomocnika jest: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) [/align][/align][/align][/align][/align][/align]
Jak mozesz grac w Minecraft 8 lat jak on powstal w 2008 roku i to jeszcze w Grudniu, czyli ma juz 6 lat. Jestes tez troche zbyt mlody. Ale pomimo tego wszystkiego i tak jestem na male TAK.
Przecież napisał, że gra około 6 lat, Viran czytaj ze zrozumieniem xd. Ja: Tak pewnie zacząl przygode z Minecraft w wieku 8lat i spoczko
Tak edytowałem, bo mi trochu nie wychodziło. Przepraszam! [hr] A..., pat277 bo jest tak, że ( zapomniałem dopisać) bo ja w Marcu skończe 13 lat. Więc tak jak bym miał 14.
Nie czaje po co zwykli gracze tacy jak Peepeer, Sqirim, gangstar, DejVoo, viola sie wypowiadają w każdym podaniu, Decyzje ma Administrator a głos Ekipy Serwera liczy się w niewielkim stopniu, głos zwykłych graczy nie liczy się w ogóle marnujecie sobie czas czytając każde podanie zwłaszcza ze połowa nie jest nawet warta przeczytania bo są to 10 letnie dzieci które piszą że maja 14
reconnect,ale ten kto chce może się wypowiadać,każdy ma tutaj prawo do swojej wypowiedzi. Pozdrawiam pat277 !
Reconnet, nie osłabiaj xd. Podobno gracze z Ekipy to gracze tacy sami jak pozostała rzesza graczy. Po pierwsze nie wypowiadam się w każdym podaniu (sprawdź), po drugie, ponoć forum jest dla wszystkich(demokracja), po trzecie- jak tu cie boli i nie czujesz się wyróżniony to, zróbcie ten dział tylko dla graczy z Ekipy No i nie traktuj gorzej graczy co mają 10, 11, czy 12 lat, bo całkiem niedawno ty też tyle miałeś xd