Dokładny nick w grze: Wiecusss Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Jestem codziennie Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) : Survival . Jak długo grasz w Minecraft: od beta 1.6.4 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 6-7 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Jeden raz ale to za buga ;/ . Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Owszem prowadziłam swój server razem ze znajomymi , dostałam się na stopień Milicjanta na serverze 1000 slotowym ale opłata za Milicjanta kosztowała 40-55zl zaleznie od miesiąca . Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik posiada tylko jedną komendę - /kick nick powod ( wyrzuca gracza z serwera). Dlaczego Ty: Uważam że jestem odpowiednią osoba , ponieważ jestem codziennie na serverze pomagam graczom jak się da jestem osobą z doświadczeniem oraz nie popełniam błędów gramatycznych ponieważ zdaje z wyróżnieniem / paskiem . Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Hellouu ... ;D Nazywam się Wiktoria na drugie mam Daria . chodzę do gimnazjum w Olsztynie . Jestem wzorową uczennicą ( jak narazie ) interesuję się motoryzacją mam 2 motory lubię czytać książki . Dziękuję . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Owszem . Przechodzenie koniem przez ściany , bicie przez sciany . Wymień kilku członków ekipy : Trochę ich jest ale oki XInfiniterX Wioletta MrAstar kshycho adsone XBlowUpX Pearl Phantom_Screw Puma_Poland Aikoo pat277 ThreeEyedMaster RaddiPL Viran123 Bizon Marcinek7 Sqirim Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) -Ogarniać czat . -Zgłaszać problemy związane z serverem -Powiadamiać Wlasciciela / Admina jak ktoś z administracji ładmie zasady .