Dokładny nick w grze: Sito1 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4-5 godz dziennie czasami 6-7 Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) survival ale moge czasami wpadac na creative Jak długo grasz w Minecraft: 4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: ok 4-5 miesiecy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie nigdy i nie zamierzam dostac Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: nie poniewaz nie gralem na innych serwach Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): kick (nick) Dlaczego Ty: mysle ze przydam sie. lubie pomagac innym i z checia pomoge viceadministratorom i administratorowi jak bedzie trzeba. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: nazywam sie Rafał. Lubie grac w minecraft a szczegolnie na serwerze mc.craftapple.pl. jestem cierpliwy i lubie pomagac. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: do niedawna bylo widac noteblock w powietrzu. Wymień kilku członków ekipy: Viceadministratorzy: MrAstar, Kshycho,Adsone. Admin: XinfiniterX i Wioletta Mod: Bobikowski, Puma_Poland,Phantom_Screw,Pearl,XBlowUpX Jakie obowiązki ma Pomocnik: pomagac moderatorom w ogarnianiu czatu, wykonywac prace zadana przec viceadministratorow i Administratorow, zglaszac powazne bugi.
adsone nie jest ViceAdministratorem! Jestem na nie, Nie udzielasz się na czacie jak i na forum. Pozdrawiam pat277!
Przepraszam niewiedzialem ze adsone nie jest viceadministratorem. Chcialem dodac ze czasami urzadzam minievenciki dla biednych. udzielam sie na czacie czasami ale tez pomagam innym na /msg
Tak sito ? Jakoś wogóle się nieudzielasz i z tego co ja widziałem niejesteś miły, zdecydowanie na NIE !
Heh. Nie wiem jak to napisać. Ogólnie kojarzysz mnie się pozytywnie. Jesteś jedną z osób, której odpowiedzi na pytania widuję czasami na czacie - pomimo tego, iż nie masz pomocnika (w przeciwieństwie do kubaluba1) Niestety nie mogę napisać, iż jestem na TAK ponieważ mulę Cię z skef i szypo. I nie wiem ile spośród ich zasług przypisuję w głowie Tobie :] Ale na pewno nie jestem na NIE! Powodzenia.