chaossiwy Mogę poświęcić conajmniej 4 godz dziennnie. Mam 17 lat. Siedze prawie tylko na Survival. W Minecraft gram ponad 4 lata. Na craftapple tym bardzo dobrym serwie gram prawie rok-8 mies. Nie, nie miałem bana nigdy. Miałem 2 swoje serwery na 4 byłem adminem Kick-wyrzuca gracza Mute-mutuje gracza [ wycisza ] Chciałbym zostać Pomocnikiem na tym serwie ponieważ bd w niego długo grał tera Svipa kupiłem i chcem pomagać innym na serwie innym graczą. Mam na imię Marcel. Moją ulubioną drużyną piłkarską Jest Real Madrit w przyszłości chcem w nich zagrać jako bramkarz . Mam rodzeństwo Siostre 6 lat Brat 16 lat.Brata nie lubie a siostre troche lubie .no co ja mogee jeszcze dodac Jestem inteligentny. Ekipa na serwie XInfiniterX Wioletta MrAstar kshycho adsone Bobikowski XBlowUpX Peral Phantom_Screw Puma_Poland Aikoo pat277 Bizon Marcinek7 RaddiPL OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Jeżeli się podobało to dobrze I Pozdrawiam adminów, Viceadminów, Modów, pomocników i wszystkich Svipów!
Jak czytam to podanie to mam wrażenie ze nie masz 17 lat. Nie ma wzoru tylko pisałeś od razu odpowiedzi oraz pomocnik ma tylko jedna komendę /kick nick powód Jestem na NIE!
Pomocnik nie ma komendy mute. Chciałbym zostać Pomocnikiem na tym serwie ponieważ bd w niego długo grał tera Svipa kupiłem To mnie absolutnie nie przekonuje do tego abyś dostał pomocnika. Jestem na NIE