Dokładny nick w grze: zibekk Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3/4 godzin od Poniedziałku do Piatku.W weekendy więcej ok. 6h Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na Survival Jak długo grasz w Minecraft: W Minecraft gram od wersji Beta 1.6 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Ok. tygonia,wiem ze to trochę krótko Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Byłem Helperem na serwerze Hardcore **** i *****, Prowadziłem swój serwer PvP ok. 6 miesięcy. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): ./kick nick powód np. /kick zibekk Obraza Dlaczego Ty: Moim zadniem nadje się na Pomocnika ponieważ jestem graczem który lubi pomagać i sprawiedliwe oceni sytuacje, jestem często na serwerze.Nie kieruje się znajomościami. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Adam uczęszczam do 3 klasy Gimnazjum (Profil matematyczno-informatyczny).Znajomi mówią,że mam poczucie humoru, można mi zaufać i zawsze znajdę wyjście z sytuacji.Interesuje się sportem extremalnym (głownie Corss),gospodarka,muzyka Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie Wymień kilku członków ekipy: Admin: XInfiniterX,ioletta ViceAdmin: kshycho Mod: Pearl,XBlowUpX,Bobikowski Pomocnik: pat277,Marcinek7,RaddiPL Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomoc w ogarnainu czatu. Zgłaszanie problemów/błedów ViceAdminowi oraz Adminowi Wyjasniać działanie komend graczom Wykonywać polecenia zadane przez Moda,ViceAdmina lub Admina Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
JESTEM NA NIE . nie widziałam nigdy żebyś sie gdzieś udzielał.. Ps.masz kilka błędów Wioletta * -------- .pozdrawiam klaudia [hr] JESTEM NA NIE . nie widziałam nigdy żebyś sie gdzieś udzielał.. Ps.masz kilka błędów Wioletta * -------- .pozdrawiam klaudia
Odrzucone!!! dodatkowo powinienem Ci wlepić bana za reklamę. W podaniach nie wymieniamy serwerów na których "byliśmy".