MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika {Gandziolf}

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Gandziolf, 6 Styczeń 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Gandziolf

Gandziolf Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Jaki masz dokładny nick w grze?: Dokładny nick w grze mam Gandziolf.
    2.Ile możesz czasu poświęcić naszemu serwerowi ?:Czasu na serwer mogę poświęcić Od 2 do 4 godzin dziennie.
    3.Ile masz lat ?: Lat mam 13 w lipcu 14
    4.Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu ?: Najwięcej czasu spędzam na survivalu bo najbardziej mi się podoba..
    5.Jak długo grasz w minecraft ?: W minecrafta gram już 4 lata w nowym roku 5 lat.
    6.Jak długo grasz na serwerze craftapple ?: Na serwerze craftapple gram już miesiąc.
    7.Czy miałeś bana na tym serverze ?: Nie nigdy nie miałem.
    8.Czy pełniłeś kiedyś taką funkcje Pomocnika na innym serwerze ?: Nie pełniłem takiej funkcji nigdy ale byłem adminem na innym serwerze ale przez krótki czas.
    9.Jakie znasz funkcje pomocnika wymień je : jest tylko jedna /kick {nazwa}
    10.Dlaczego ty miałbyś być Pomocnikiem ?: Dlaczego ja bo lubię pomagać,znam się na fachu,jestem kulturalnym i da się że mną normalnie rozmawiać.
    11.Opis siebie w kilku długich zdaniach : Cześć jestem Paweł gram w minecrafta już 4 lata lubię grać z innymi lubię pomagać graczom którzy mają problem z rozplątaniem problemów.
    12.Czy znasz jakieś bugi ?: Tak znam jeden bug który jest związany z drzwiami na survivalu nie da się ich normalnie zamknąć otworzyć trzeba kliknąć na krawędź drzwi wtedy się otworzą.
    13.Wymień członków ekipy : Phantom_Screw,Puma_Poland, Aikoo,pat277,ThreeEyedMaster, RaddiPL i Viran123.
    14.Jakie obowiązki ma Pomocnik ?: Pomocnik ma obowiązki takie żeby pomagać administratorom pomagać oganiać czat i wykonywać drobne pomoce dla nich.

Reklama
  2. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Nie doczekała miesiąca. Nie

3. Viran123

Viran123 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Podanie MaSaKryczne i nie odczekales miesaca. Na NIE.

4. DejVoo

DejVoo Użytkownik

Docenione treści:
    165
    Jestem na NIE.

5. Bleo120

Bleo120 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Piszesz, że nie pełniłeś funkcji Pomocnika ale jednak potem okazuje się, że byłeś Adminem... - chłopie trochu logiki. Za mało napisałeś o sb. Wszystko piszesz o tym, że jesteś pomocny itd. Podanie do najlepszych nie należy. Jest napisane byle jak - jak byś chciał być Pomocnikiem - to byś włożył w to podanie trochu wysiłku. Bardzo dużo osób pisze podania które w ogóle nie są bogate w słownictwo. Gracze chcą być Pomocnikami tylko po to, żeby wyróżniali sie na czacie. Nie piszą po to, żeby pomagać innym.
    Jak będziesz pisał w przyszłości podanie jeszcze to pisz to w taki sposób, żeby inni mogli je przeczytać z przyjemnością. Swoją treść wzbogacaj w różne dodatkowe słowa. Możesz sb zobaczyć na inne podania - ale nie po to żeby ściągać, tylko po to, żeby zobaczyć - dostrzec pewne fragmenty - podpunkty jak są napisane. Tym razem jestem na NIE - lecz jak napiszesz podanie inne niż te (bogatsze, fajniejsze) to może Ci dam tak.
    [hr]

6. KACPERHABDAS

KACPERHABDAS Użytkownik

Docenione treści:
    0
    DejVoo ty zawsze jesteś na nie mi podanie się podoba jestem na tak

7. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Bleo120,Phantom_Screw i Viran123 wymienli wszystkie powody.
    Jestem na NIE.
    Pozdrawiam pat277!

Reklama
  8. Peepeer

Peepeer Użytkownik

Docenione treści:
    0
    jestem na nie

9. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści: