Witam, zakładam ten wątek, ponieważ pojawiła się taka propozycja na serwerze Tutaj składajcie swoje propozycje najlepszych pytań ze strony graczy. Podam przykład: "Czy jest tutaj survival?", oczywiście było tego więcej. Czekam na dalsze cytaty
ej jesteś adminem? nie a dasz mi gm? N I E a dasz opa za dużo diaxow nie i nie pisz do mnie plissssska ziom /ignore ...
hhehhe 1.jak wyjść ze spawn? 2.czemu nie mogę postawić działki? 3.dasz dirta? 4.dasz rekompensate????? straciłem 10 diax i skórzany set buu! :c -ale rekompensat już nie ma. -trudno ale ja płakałem. 5.Daj OP 6.daj gm1 7.daj fly 8.jestes tu adminem? 9.admin podaj skypa!! mam 9 lat! 10.gdzie znajde działki?? 11.czemu nie moge postawić działki?? -na jakiej jesteś mapce? -surowcowa 12.admin wyłącz te lagi!! bo usune serwer!! 13.moge zostac czatmodem? mam 12 lat! 14.moge range budowniczy? 15.jak kupic range moderator? 16.jak napisać podanie na admina i gdzie? 17.daj patyka bo nie mam! 18.napraw mi itemy!! -nie -to po co tu jesteś!! żaden z Ciebie ViceAdmin!! buu 19.masz skejpa?? 20.jaka jest strona www serwera????? i forum?? 21.szukam hlopaka do zabaw w majkrafcie... 22.admin! zostaniesz mojim hlopakiem???? plisss dam ci djaxy i wieeeele innych Podsumowując: -Z takimi drobnymi pytankami spotykam się za każdym razem jak zauważą że piszę siema itp. -Pytania są oczywiste. Nauczcie się czytać regulaminy, od czego kto jest! -Nie daje dirta i patyków! Nie ingeruje w życie serwera... -Po co pytacie o OP skoro nawet go nie mam (lol xd) -Nie proście o gm bo i tak wam nie dam tak samo jak fly. Myślę że to wszystko Oto jak wygląda typowy dzień ViceAdmina ^^ Pozdrawiam
Ja dam parę idiotycznych ogłoszeń xD 1. Szukam hlopaka kto chętny pisze 123 2. Ufaga robie konkurs skinów 3. Uwaga zapraszam na konkurs głów/skinów <<< tak, bez tego ogłoszenia na sevie dzień stracony 4. Ej zapraszam na konkurs skinuw napradew fajne nagrody /p h <nick, jakiś> 5. Jestem herobrine buuuu [hr] + ten gościu co pisał "jak zdobywać itemy na creativie" Pokaż jego nick, zaczną pisać o nim New York Times xD