Dokładny nick w grze:IronGhost_POL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4 godziny dziennie Ile masz lat: 14 1 kwietnia skoncze 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) survival bywam czasami na creative k seablock Jak długo grasz w Minecraft: 4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 1rok i 2 miesiace Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak bylem moderatorem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick) [powód] Dlaczego Ty:bardzo zalezy mi na tym by nim zostac ten server sasluguje by mnie miec napewno bede pomocny a teraz czesto pomagam na serwerze i czacie forum Opisz siebie w kilku długich zdaniach: mam na imie Olaf jestem pomocny i kulturalny staram sie na serverze nie przeklinac ale czasem mi sie to nie udaje.lubie grac w gry przygodowe i strzelanki. Moja pasia to ogolem sport najbardziej ulubiona przez mnie jest pilka reczna ojerzeli wiem to na survivalu jest duzo pomocnikow ale ja bardzo czesto tez gram na creative i seablock i tam z pewnoscia bym sie przydal Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: do tej pory nie poznalem zadnego Wymień kilku członków ekipy: XinfiniterX Wioletta Mrastar Kshyho adsone Marcinek7 pat277 I wiele innych pomocnikow i moderatorow Jakie obowiązki ma Pomocnik: pomocnika obowiazki to ogarnianie czatu, pomaganie nowym gracza, pomoc w podawaniu komet innym Prosze o pisanie jaki popelnialem bledy i wyrozumialosc
Aaaa....straszne!!!!! Interpunkcja,ortografia,zaczynanie zdania od wielkiej litery. MaSAkRa!!! NIEE Pozdrawiam pat277!
Nie chce mi się wierzyć, że grasz ponad rok i nie trafiles na żadne bugi i blędy. Prosisz o pisanie tw.błędów? Oto one:sasluguje, napewno (na pewno), pasia, ojerzeli, komet (komend). Chyba bardzo się spieszyłeś pisząc to podanie Jestem wyrozumiała, więc NEUTRAL.
Zdania zaczynamy wielką literą. Błędów to już nawet nie liczę. Podanie jest po prostu nie do przeczytania. IronGhost_POL to, że pisałeś na tablecie to nikogo nie obchodzi. Podanie ma być ładne i przejrzyste. To co tu napisałeś to wielka klapa w porównaniu do innych podań. Ten tekst spada na ostatnie miejsce od najlepszych Podań. Phantom_Screw napisał, że nie odczekałeś miesiąca. Mogłeś ten miesiąc wykorzystać na to, żeby najpierw się zastanowić - napisać - potem przeczytać - po dopisywać - jeszcze raz sprawdzić czy nie ma błędów i dopiero dać na forum. To taka mała rada na przyszłość. Na tą chwilę jestem na NIE! Następnym razem jak napiszesz to napisz to z sensem.