Nick w grze ? W grze mam nick Patryk12 . Ile czasu możesz poświęcić serwerowi ? Serwerowi mogę w tygodniu poświęcić 3/4 godz . dziennie . Natomiast w Weekend nawet do 5/6 godzin . Ile masz lat ? Ja mam 13 lat . Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu ? Najwięcej czasu spędzam na serwerze creative czasami też lubię pograć na survivalu . Jak długo grasz w minecraft ? W minecraft gram ponad rok . Jak długo grasz na craftapple.pl ? Na serwerze craftapple.pl gram 6 miesięcy . Czy miałeś/aś tu kiedyś bana ? Nie , nie miałem tu nigdy bana . Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze ? Nie nie pełniłem . Czy znasz komendy Pomocnika ? Wymień je . Pomocnik ma tylko 1 komendę która wyrzuca danego gracza z serwera np. /kick adsone słowa . Dlaczego ty ? Dlatego , że jak w moim 3 podaniu Puma_Poland pisał że jestem ogarnięty . Według mnie jestem Pomocny . Opisz siebie w kilku długich zdaniach . Nazywam się Hubert . Lubie grać w piłkę nożną ale moim hobby jest wędkarstwo . Jak już wspominałem mam 13 lat jestem wysokim chłopcem z długimi włosami . Czy znasz jakieś błędy/bugi na tym serwerze ? Tak , znam jeden przypadek jak można było na spawn stawiać tłok . Wymień kilku członków ekipy . Administracja najwyższa XinfiniterX Wioletta Vice Administratorzy MrAstar kshycho adsone Moderatorzy (Mod) Bobikowski XBlowUpX Pearl Phantom_Screw Puma_Poland Pomocnicy Aikoo pat277 ThreeEyedMaster RaddiPL Viran123 Bizon Sqirim Sizimon Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik ? Pomocnik ma następujące obowiązki Pomagać Moderatorem (Modom) w ogarnieniu czatu . Zgłaszać wszelkie /usterki/błędy/bugi do Vice Administratora lub Administratora . Pomagać graczom w ich problemach wyjaśnić działanie komend . Uczestniczyć w życiu serwera dyskusjach na forum . Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez Vice/Administratora oraz Moderatora (Moda). I to chyba na tyle wszystko . Dlatego , że nie pełniłem takiej czynności bym chciał spróbować na próbę ci którzy dodają komentarze niech zobaczą że bym chciał na próbę . [/font]
Podanie jest ładniejsze od poprzedniego. Nie ma już tylu ... więc jest bardziej czytelne Co do werdyktu nie mam najniższego problemu żeby Ci dać -= Duże T|A|K =-
Patryk12 Przecież wczoraj Admin odrzucił Twoje podanie. Poczekaj co najmniej miesiąc (czyli do 7 Lutego) zanim napiszesz znowu podanie. Wczorajsze podanie