Dokładny nick w grze: Realmadryt07 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 2 do 5 godzin, zależy od dnia. Ile masz lat: 15 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: Gram około 2-3 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2,5 miesiąca Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Miałem przyjemność być: - ViceAdministratorem przez 5 miesięcy - SuperModeratorem do końca istnienia servera - CzatModeratorem - Moderatorem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick [nazwa] Dlaczego Ty: Myślę, że można mi zaufać, jestem miły, pomocny, kulturalny oraz aktywny. Znam regulamin, lubię zawierać nowe przyjaźnie, nie tylko przez internet. Często rozmawiam na tsie, trochę mniej na skype. Ortografia oczywiście jest na na wysokim poziomie(dobra). Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Kuba. Mam 15 lat, chodzę do 3 gimnazjum. Interesuję się grami, origami, rysowaniem, fotografią i sportem. Na co dzień lubię grać w siatkówkę i spotykać się ze znajomymi.Dobrze się uczę, a co za tym idzie przestrzegam zasad gramatyki i ortografii. Zazwyczaj jestem spokojnym i cierpliwym człowiekiem wink Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Do tej pory nie zauważyłem. Wymień kilku członków ekipy: -XInfiniterX -pat227 -PhantomScrew -ThreeEyedMaster -Aikoo -Pearl -adsone -kshycho -MrAstar Jakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązki Pomocnika to między innymi: - Pomaganie nowym graczom, aby "oswoili się z serverem" - Ogarnianie czatu - Zgłaszanie błędów, bugów do administracji - Udzialnie się na forum oraz na serverze - Wykonywanie dodatkowych czynności - Wyjaśnianie graczom działanie komend To tyle. Pozdrawiam i WESOŁYCH ŚWIĄT! smile
Ymm Viran123 Wiel osób sie na cb skarży ,ze jestes jakis nwm i mam tylko 2 konta na forum bo do 1 nie pamietam chasła [hr] Ymm Viran123 Wiel osób sie na cb skarży ,ze jestes jakis nwm i mam tylko 2 konta na forum bo do 1 nie pamietam chasła [hr] Ymm Viran123 Wiel osób sie na cb skarży ,ze jestes jakis nwm i mam tylko 2 konta na forum bo do 1 nie pamietam chasła
Powiem szczerze iż nie potrzeba chyba juz wiecej pomocnikow na survivalu Przydaloby się po jednym na creative i seablock, którzy by tam siedzieli.
Majka250 dobrze zauważyła, że całe podanie jest skopiowane od marcinek7 Zdecydowanie NIE - za oszustwo i bezczelność !!!!