PODANIE NA POMOCNIKA <lisiu25> Dokładny nick w grze: lisiu25 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W tyg. 3-5h, weekend ok.6-8 Ile masz lat: 17 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Tylko surviva Jak długo grasz w minecraft: Ok. 5 lat Jak długo grasz na Craftapple.pl: Ok. pół roku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Niestety nigdy Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):./kick nick powód Dlaczego ty: Myślę, ze był bym odpowiednim pomocnikiem, ponieważ sumiennie wykonuje powierzone mi obowiązki, nie kieruje się znajomościami, zawsze obiektywnie rozpatruję problemy i wszelakie sytuacje. Rzadko kiedy używam wulgaryzmów,lecz kiedy mi się zdarzy staram się zastępować je rożnymi eufemizmami. Jestem wrażliwy na powtórzenia i rażące błędy ortograficzne. Nie toleruję chamstwa. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Krzysiek, jako takich zainteresowań nie mam, lubie poznawać języki obce, aktualnie zajmuję się j. niemieckim. Bardzo lubie siedzieć w internecie i grać w gry. Sądzę, że jestem wesoły, ale trochę nie śmiały. W razie potrzeby umiem zachować pełną powagę. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: -przechodzenie przez drzwi i ściany za pomocą konia lub perły kresu, -niszczenie notebloków gdy nie dotykają podłoża, -przechodzenie przez przez szklane ściany z pomocą teleportacji, Wymień kilku członków ekipy: XinfiniterX, wioletta, Mrastar, Adsone, kshycho, XBlowUpX, Pearl, Phantom_Screw, Puma_Poland, Aikoo, pat277,Bizon,RaddiPl,ThreeEyedMaster, Sizimon,Sqirim,Marcniek7, wymiatacz23 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma w obowiązku; -wyrzucać graczy za obrazę innych i administarcji, -wyrzucać graczy za flood. -wyrzucać graczy za spam itp., -zgłaszać wszystkie bugi administracji, -pomagać innym graczom, Do tej pory nie brałem czynnego udziału w życiu serwera, jednakże mam zamiar to zmienić i zacząć się udzielać na czacie. Alles Gute für Euch xd
Jestem na NIE. Nie udzielasz sie na forum i na czacie, a pozatym potrzeba wiecej pomocników na Creative i Seablocku.
Moim zdanie to lepiej przynajmnie pozostaje bezstronny, a nie udzielam bo w tym jest rola pomocnika, żeby pomagał a ja chcę pomagać lecz nie jako gracz bo graczy i tak ta mniej rozgarnięta grupa nie słucha. Takie jest moje zdanie. ^^
Jestem na NIE - Obowiązki pomocnika to nie tylko wyrzucanie graczy z serwera - Nie widzę jak pomagasz
lisiu25 wiem ze nikt nie chce sluchac zwyklego gracza ale móglbys przynajmniej troche pomagac. Chodzi np. o to ze jak ktos sie zapyta o jakas komende czy cos podobnego, mozesz mu pomóc. Wazne sa dobre checi, nie ranga .
Chcesz być Pomocnikiem to inni musza zobaczyć, że Ci zależy. Jest dużo graczy którzy nie są pomocnikami a pomagają więc Ci korona z głowy nie spadnie jak komuś pomożesz!!! Na nie!
Sam napisałeś, że Pomocnicy są od pomagania nie gracze więc się ogarnij i nie rób ze mnie idioty bo wiem co pisze!!! A i ty naucz się pisać !!! Bo ja jestem Bleo
Lisiu25, rozumiem Cię, ale żeby dostać pomocnika najpierw trzeba na niego zasłużyć. Między innymi, pokazać że ktoś wie o rzeczach które znajdują się na tym serwerze. I pomagać np. pomocnikowi w ogarnianiu czatu, żeby gracze zobaczyli że nadaje się na bycie Pomocnikiem.