Dokładny nick w grze: iPanel Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4-5 godzin Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: survival Jak długo grasz w Minecraft: 4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2 tygodnie Czy miałeś tu kiedyś bana: nie Czy pełniłeś podobną funkcję na innym serwerze: tak Czy znasz komendy pomocnika: /kick nick - co wyrzuca gracza z serwera Dlaczego ty: żeby ktoś zaczął na bieżąco ogarniać serwer Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem bardzo miły pomocny i koleżeński. Gdy następuje problem jestem pierwszy w działaniu. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: tak np. ja, nwm jak u innych nie moge ustawić trzeciego home'a na survivalu. Wymień kilku członków ekipy:Administratorzy: XInfiniter, Wioletta; ViceAdministratorzy: kshycho, MrAstar, adsone; Moderatorzy: Bobikowski, XBlowUpX, Pearl, Phantom_Screw, Puma_Poland; Pomocnicy: Aikoo, pat227, ThreeEyedMaster, Bizon, wymiatacz23 Jakie obowiązki ma Pomocnik: -Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu -Zgłaszać wszystkie problemy/usterki/bugi do Administratora lub ViceAdministratora -Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum -Być dyspozycyjnym, wykonywać dodatkowe polecenia Administratora lub ViceAdministratora Dzięki
W pytaniu Opisz siebie w kilku DŁUGICH zdaniach to masz siebie opisać czyli: -> jak masz na imię -> jakie jest twoje hobby -> inne zainteresowania itd. Napisałeś bardzo mało. Teraz jestem na NIE!
Po pierwsze staram się pomagać graczom w miarę możliwości. Po drugie jak nie to pisać dlaczego. Po trzecie nie mam obowiązku wypowiadać się na forum i nie będę tego robił bo ktoś ma taki kaprys. Po czwarte o co ci pat277 chodzilo bo nie za bardzo rozumiem.
cyt: "-Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum" <----- Tak iPanel napisałeś w podaniu. Niżej w poście piszesz:----> cyt: "Po trzecie nie mam obowiązku wypowiadać się na forum i nie będę tego robił bo ktoś ma taki kaprys." Ja nie rozumiem, a Ty iPanel zdecyduj się.