Witam Dokładny nick w grze : wieczorkos2. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi : Serwerowi mogę poświęcić w tygodniu około od 2 do 3 godzin, a w weekend około 5,6 godzin. Ile masz lat : Mam lat 13. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu : Najwięcej czasu spędzam na Survivalu, Seablocku i na Creativie. Jak długo grasz w Minecraft : W Minecraft gram od 4-rech lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl : Na serwerze gram około 3,5 miesiąca. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana : Nie nigdy za serwerze nie miałem bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze : Tak spełniałem kiedyś tą funkcje jako moderator a później dostałem awans na admina operatora niestety już jej nie pełnie ponieważ serwer został zamknięty. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Tak Pomocnik ma tylko jedną komendę : /kick nick powód np.: /kick wieczorkos2 spam. Dlaczego Ty : Dlaczego ja ponieważ dużo czasu spędzam na serwerze i staram się aby wszystko było pod kontrolą.Prace którą zacznę zawsze kończę i robię to sumiennie i dokładnie. Opisz siebie w kilku długich zdaniach : Jestem Paweł uczę się. Jestem w klasie szóstej moją pasją są komputery i robotyka kiedy miałem dziesięć lat chodziłem na zajęcia z robotyki i tam zbudowałem pierwszego robota. Interesuję się również Polonistyką problemów z ortografią nie miałem zdarzały się drobne błędy ale są one bardzo małe zawsze miałem szóstki z ortografii. Wymień kilku członków ekipy : Główna Administracja : XInfiniterX, Wioletta. ViceAdministracja : MrAstar, kshycho, adsone. Moderatorzy : wymiatacz23, Bobikowski, XBlowUpX, Pearl, Phantom_Screw, Puma_Poland. Pomocnicy : Aikoo, pat277, ThreeEyedMaster, RaddiPL, Viran123, Bizon, Sqirim, Sizimon, Marcinek7. Jakie obowiązki ma Pomocnik : Pomocnik ma za zadanie pomagać moderatorom ogarniać czat, musi zgłaszać usterki do Administratora lub ViceAdmina, pomóc graczom, odwiedzać forum i opisywać co się dzieje np.: z serwerem. Pozdrawiam wieczorkos2