Cześć nick mój zabijaka. Serwerowi mogę poświęcić max 5 godzin dziennie. Mam 14 lat. Ja najwięcej czasu poświęcam serwerowi creative. W Minecraft gram po 5 godzin dziennie. W mc.craftapple.pl gram po 4 lub 5 godzin. Nigdy nie miałem bana. Tak pełniłem podobną funkcję na innym serwerze ale nie pamiętam jakim bo potem mi się znudził tamten serwer. Nie nie znam żadnej komendy Pomocnika ale się nauczę. Wiem że mój nick nie jest za ciekawy ale pomagam innym nie wyzywam nie kłamie i jestem zawszę przyjazny. Nazywam się Kacper Paprocki i mam 14 lat. Moją ulubioną grą jest Minecraft a ulubiony serwer w minecrafcie to mc.craftapple.pl. Lubię pomagać jestem miły koleżeński dotrzymuje obietnic i jestem ogarnięty. Nie nie znam ani błędów ani bugów na serwerze bo moim zdaniem to najlepszy serwer na świecie. Viran123, pat277 Marcinek7 i z innych rang Pearl, Puma_Poland adsone i XInfiniterX. Pomocnik ma zadanie Pomagać jak ktoś coś nie będzie wiedział, Mówić różne komendy (te do których ma dostęp),i jak ktoś np będzie spamował albo przeklinał to ma go wywalić z serwera.
RE: Podanie nick : zabijaka Nie ma wzoru!!! Przeklinasz na czacie!!! Co by tu jeszcze napisać? Ten tekst jest taki jak twoje zachowanie - po prostu bezczelne! Nie powiem czy na NIE czy na TAK - - > bo tu nie ma co oceniać!!!
RE: Podanie nick : zabijaka Brak wzoru Nie nie znam żadnej komendy Pomocnika ale się naucze... Ty chcesz dostać pomocnika nie znając nawet jego komendy ? Jestem na NIE
RE: Podanie nick : zabijaka Majka250 jak można nie znać jednej najłatwiejszej komendy ? Ja tego nie rozumiem