Dokładny nick w grze: Freshuxhehe Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Od pięciu do szejściu godzin, nawet więcej w weekendy. Ile masz lat: 18-naście. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:Survival Jak długo grasz w Minecraft: Jakieś trzy lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Rok! Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Kiedyś tam, administrator lvl. drugi. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Jedna tylko; /kick Dlaczego Tyonieważ, gdy siedzę często do pierwszej w nocy, potrafię doradzić jak i również pomóc niektórym osobą. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Nazywam się Arek,mam 18-naście lat,na granie mam dość sporo czasu.Interesuje się motoryzacją,sam posiadam motocykl, oraz uczęszczam na niektóre zloty. Na serwer przybyłem, jakiś rok temu, z czego się bardzo cieszę,zabija on nudę, która nademną krążyła, przez jakiś czas. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: jedyny błąd, to nocne lagi, które po jakimś czasie ustępują. Wymień kilku członków ekipy:XInfiniterX,wioletta,MrAstar,adsone,wymiatacz23,Bobikowski(były vice admin,wiem bo pamiętam),Phantom_Screw,ThreeEyedMaster. Jakie obowiązki ma Pomocnik: 'OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora' Cytat. No więc, to na tyle, nie miała to być przypowieść, tylko starannie napisane podanie na pomocnika,starałem się
W sumie nigdy cię nie widziałam na serwerze.. Albo pooprostu nie zwracałam na Ciebie uwagi Jednak Daje szansę . Jestem na T A K !
Nie widziałem Cię jeszcze na serverze, może przeoczyłem, ale na czacie też nie spostrzegłem abyś komuś pomagał czy coś. Niestety jestem na NIE. Pozdrawiam.
Jestem na Tak! PS. DejVoo,on miał 3-miesięczną przerwę i teraz wrócił na innym nicku,jego poprzedni nick to woltarex. Pozdrawiam pat277!
W lutym 2014 roku mialeś 15 lat, w marcu i sierpniu już 17 lat, teraz 18? Młodziutki, pewny siebie i ponad cenzurą, nadal z pisownią na bakier. Tyle można się dowiedzieć ze wszystkich twoich poprzednich podań, postów i wątków. "Starzy gracze" jak Astar, Popek, Bobikowski, Infi i wielu, wielu innych znają Ciebie i chyba pamiętają. To tyle, reszta.....bez komentarza.
Miałeś dość długą przerwę na tym serwerze i nie wiesz jakie zaszły zmiany i kto zaczął grać. Na razie jestem na nie.