Dokładny nick w grze: DejVoo Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcić ok. 3-6 godzin. Ile masz lat: Mam 16 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Obecnie gram na Seablock Jak długo grasz w Minecraft: Tak z ok. 4 lata będzie jak zacząłem przygodę z Minecraftem. Wtedy to był taki szpan na tą grę ale teraz grają już tylko nieliczni z moich znajomych. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Tak naprawdę to nie mam pojęcia, ale z 5-6 miesięcy będzie. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie (nigdy nie miałem na żadnym serwerze bana) Miałem kick'a ale był związany z pracą nad serwerem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Raz byłem na serwerze Budowniczym bo nie było w tedy moderatorów ale miałem więcej funkcji niż Pomocnik. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Obecnie Pomocnik ma tylko jedną komendę /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Myślę że jestem osoba kreatywną, ogarniętą, pracowitą, miłą i poradzę sobie w tej randze. Chcę żeby admini nie musieli zawracać sobie głowy sprawami które są dla pomocników. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Dawid, mam 16 lat chodzę do 3 klasy gimnazjum i mam młodszego brata. Mieszkam w województwie Małopolskim. Interesuję się sportem, elektroniką, motoryzacją(jak chyba każdy facet). Jestem osoba ogarniętą jak na swój wiek, pracowitą jak postawie sobie jakiś cel to go zrobię i jestem miły. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Jak grałem na wersji 1.8.0 to było ich trochę ale obecnie gram na 1.8.1 i nie mam żadnych uwag co do błędach czy bugach. Chociaż na Seablock za dużo respi się mobów na wyspie i niema jak grać bo z każdej strony biją cię moby ale to taka mała uwaga ode mnie. Wymień kilku członków ekipy: Administrator: XInfiniterX ViceAdministrator: adsone, kshycho, MrAstar Moderator: Pearl, Phantom_Screw, Pomocnik: Viran123, pat277, ThreeEyedMaster, Marcinek7, Sqirim Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma następujące obowiązki: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moderatora)
RE: [PODANIE] Pomocnik Podanie bardzo miło się czyta, jest estetyczne oraz nie widzę żadnych błędów . Widać, że chłopak się postarał. Jestem na TAK
RE: [PODANIE] Pomocnik Niby ok lecz nie odczekales miesiąca xD Tak będę się czepiał szczegółów.... NA TAK!
RE: [PODANIE] Pomocnik Kolejne ciekawe podanie napisane od siebie, a nie zrypane. Mnie się podoba wiec jestem na TAK
Zdecydowanie na TAK! Jesteś strasznie często na SeaBlock. Widać, że właśnie tamten serwer Cie kręci. Kilka razy widziałem, że gdy nie byłeś zajęty mordowaniem na arenie to odpowiadałeś na czacie na pytania graczy. Myślę, że byłbyś niezłym pomocnikiem. o:] Powodzenia.
Widzę jak często przebywasz na seablock . Jesteś miłym , przyjacielskim graczem . Starasz 0garnąć czat . Myślę że byś był dobrym Pomocnikiem .W ciągu walki na arenie również wyjaśniasz graczom działanie komend jak to powinien Pomocnik . Jesteś też ogarniętym graczem który zasługuję na okres próbny . Myślę że się naprawdę dobrze sprawdzisz jaka Pomocnik . Jak byłem na seablocku to widziałem cię nie spamowałeś oraz nie przeklinałeś . Zero błędów w twoim Podaniu . Ja na miejscu admina (administratora) bym akceptował twoje Podanie . Jesteś kulturalny wobec innych graczy . Ja cię osobiście lubię ale nie mogę tego zaliczać do mojego postu . Jak widać twoją pasją jest serwer seablock (chyba przecież każdy ma swoją pasję) . Jak i ja uwielbiam siedzieć na creative i seablocku . Ale teraz przejdę do mojej oceany wątku . Jestem na duże Tak ! Pozdrawiam Patryk12 ! [/color]