1.Nick z gry: SunnyRay14 2.Data otrzymania bana: 14.01.2015rok 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Dostałam bana chyba za to, że obrażałam gracza o nicku MikeCandys, rzucałam mu książki gdzie pisałam brzydkie wyrazy i wyzywałam go od "Zj*banego DJ". Dostałam bana za "wyrafinowaną obrazę gracza", bana mam do 19.01.2015roku. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ ten serwer jest świetny, administracja jest ciepła i bardzo pomocna. Wszyscy gracze są bardzo mili i fajni lubie ich, a szczególnie "zabijakę". Bardzo przepraszam za moje zachowanie, za to że lagowałam działkę graczowi jdo3250(chyba taki miał nick) i bardzo proszę o odbanowanie mnie wcześniej, bo bardzo tęsknie za tym serwerem i obiecuję, że to się już więcej nie powtórzy. Życzę miłego dnia Adminom i innym graczom
Bana dostałeś do Poniedziałku (czyli na 5 dni). 5 dni to według mnie jest odpowiednia kara, żebyś się nad sobą zastanowił i nad twoim zachowaniem. Moim zdaniem UB nie powinieneś dostać. UB powinni dostawać gracze którzy są zbanowani na wieczność. Więc nie rozumiem po co piszecie, żeby Admin dał wam UB jak skończy Wam się za 3 dni. Nie rozumiem tego!!!