Dokładny nick w grze: GirlGamersPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:3-5h dziennie Ile masz lat: Mam 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)- Gram na wszystkich trybach po trochu. I staram się pomagać graczom ( w moich możliwościach ) Jak długo grasz w Minecraft: W Minecrafta gram dość długo 2 lata i parę miesięcy Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram od 8 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nigdy nie miałam tutaj bana, zresztą nigdzie nie miałam bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Oczywiście byłam KidModem , Budowniczym i Adminem a także Helperem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Jest ona tylko jedna /kick Dlaczego Ty: Uważam że się przydam, ponieważ czasami gdy wejdę na serwer nie ma nikogo z pomocników , administracji a gracze ( przeklinają , Spamią , ... ) Chciałabym wam pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Weronika ale mówią na mnie Wera. Chodzę do 2 Gimnazjum i mam 15 lat.Interesuję się muzką , internetem zakupami ( jak chyba każda dziewczyna ). Uważam że jestem sympatyczną osobą która nie przeklina ( chyba że mnie ktoś wkurzy ) ale trudno mnie wyprowadzić z równowagi. Bardzo lubię grać w gry i oglądać YouTube.Jestem ogarnięta i mieszkam w Małopolsce. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Kiedyś ich było sporo ale teraz ich nie ma, ponieważ gram na 1.8.1 Wymień kilku członków ekipy: -Administrator: XInfiniterX i Wioletta - Moderatorzy : wymiatacz23 i XBlowUpX Jest was oczywiście więcej ale wymienię kilku Jakie obowiązki ma Pomocnikokładnie takie - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Pozdrawiam GirlGamersPL :*
jest jedna komenda /kick (nick) . Ale podanie ładne myślę że byś mogła/mogłeś spróbować jak się sprawdzisz . Jestem na Tak . Pozdrawiam Patryk12 !!!
Jestem na NIE! Byłaś dzisiaj kilka godzin na Survival i nie widziałem abyś komuś pomogła na czacie. Za to zadawałaś pytania dość podstawowe, mogłyby wskazywać, że jednak nie grasz tutaj od 8miy mcy.
Jestem na nie Widzę jak rzadko pomagasz jak tylko Ci się ,,Zachce''. I zgadzam się z ThreeEyedMaster, zadawałaś podstawowe pytania. Nie widzę Cię prawie w ogóle na serwerze, więc chyba nie grasz te 8 miesięcy na Craftapple.
ThreeEyedMaster jak napisałam wyżej grałam tylko na SeaBlock Na survival weszłam po raz pierwszy i powiem szczerze różni się od innych survivali
Gram po kilka godzin na SeaBlock i widzę Cie tam bardzo rzadko. A nawet w ogóle. Co do podania nie mam żadnych zastrzeżeń. Podanie ładne i estetyczne. Zauważyłem też, że od kąt DejVoo napisał w swoim podaniu, że był budowniczym to teraz niby wszyscy nim byli. Bardzo mało wypowiadasz się na Forum. Nie wiem czy pomagasz na serwerze Surival, bo na Seablock to na pewno nie. Teraz: Jestem na NIE.
BLEO120 Jakoś teraz najwięcej przebywam na creativ ( spodobał mi się ten serwer ) i staram się tam pomagać graczom
W podaniu piszesz, że teraz grasz na Seablock, ale będziesz też wchodzić na Surival. Teraz gadasz, że gracz na Creative. Weź się kobieto trochu nad sobą zastanów! !!!!
Ok podanie zostało edytowane Przepraszam wszystkich za niedociągnięcia _______________________________________________ ──█▄██▄█ █▄█▄█▄█▄█▐█┼██▌█▄█▄█▄█▄█ ███┼█████▐████▌█████┼███ █████████▐████▌█████████ Zamek z Dirtu o:]
Dziękuję za pozytywną oceną MrAstar :* _________________________________________ Pozdrawiam GirlGamersPL