Dokładny nick w grze: Mr_Mati_PL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: ok. 2 lub 3 godziny dziennie Ile masz lat:19 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) creative Jak długo grasz w Minecraft:chyba juz z 5 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.plk. chyba rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nie mialem chyba Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak mialem sporo banow ale to za warny i wyzywanie graczy na serwie ale nie moja wina tylko ich zdenerwowali mnie okropnie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick /ban i dalej nie wiem ale zobacze i w komencie napisze reszte Dlaczego Ty:dlaczego ja ? to jest mój ulubiony serwer bardzo lubie na nim grac. a poza tym lubie pomagac graczom Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: hmmm.... trudno powiedziec nie znam zadnych..... Wymień kilku członków ekipy: pat277, ThreeEnderMaster (czy jakis tam nick ma), XinfiniterX chyba on taki ma nick, oraz znam tez Pearl Jakie obowiązki ma Pomocnik: ogarnianie serwa graczy i czatu jak nie ma jakiegos punktu piszcie w komach to wam je podam
Podanie za krótkie,wątpię czy tu podałeś swój prawdziwy wiek,ponieważ twoje zachowanie na serwerze wskazuje na inny wiek.Popełniasz błędy,zachowanie na serwerze tak jak wspomniałem nie najlepsze lecz nie najgorsze.Często widzę jak na serwerze zachowujesz się wulgarnie wobec innych osób czasami nawet się zachowujesz bezczelnie w stosunku do administracji.Na serwerze często zostajesz wykopany min. za flood,spam i nieliczne wulgaryzmy.Niestety jestem na NIE! Pozdrawiam pat277!
Jestem na NIE . 1.Czy pełniłeś podobną funkcje na serwerze?- chodziło o to czy byłeś na innym serwerze np. Moderatorem, a nie że miałeś bany, warny itp., 2.Dostajesz odemnie prawie codziennie po 4-5 kicków -_- 3.Niezbyt "piękne" jest to podanie. 4.Pomocnik nie ma komendy /ban, do jego dyspozycji jest tylko /kick
Po minucie zastanowienia Jestem na NIE!! Na pewno nie masz tych 19 lat. Brakuje punkta (Opisz siebie). Podanie słabe i ubogie.
ty nie znasz innego słowa niż nie a tak wgl mam 19 lat !!!!!!!!!! tylko do ciebie bo mnie strasznie wnerwiasz !!!!!!!!!!!!! jak się źle zachowuję to moge poprawic [hr] a to nie mialem oprucz vipa
mam na imię Mateusz mieszkam na Mazowszu (powiat Płocki) lubię budować i się bawić redstonem. jestem bardzo kreatywny. Żadnych talentów nie mam oprócz głosu(bardzo ładnie śpiewam). Moją pasją jest rolnictwo i tiry. tyle starczy ? [hr] spox poprawię
Dodaj to do podania a nie tutaj. Administrator przy podejmowaniu decyzji nie bierze pod uwagę opinii. Pozdrawiam pat277!
matimepl Weź ty się idź leczyć bo od razu bierzesz zaczynasz z DejVoo tylko dlatego, że wyraził swoją opinię co do tego Podania. Weź się chłopie trochu zastanów nad sobą bo widać, że masz nierówno pod sufitem! Co do podania..., nie muszę nawet tu pisać opinii. To podanie jest skrajnie wyczerpująco do dupy. Chcesz być Pomocnikiem, a po twoim zachowaniu..., z resztą nie będę tu pisał tego co mam na myśli. Powiem tylko tyle: OGAR CHŁOPIE!!!
Bleo bardziej spokojniej . [hr] Pomocnik nie ma dostępu do komendy /ban , z tego co widzę na serwerze często jesteś na survival . Dawno nie grałem bo mam kompa w naprawie ale przebywam na forum na laptopie . Podanie niechlujne i do dupy za przeproszeniem . Ja sam się przyznam że ja za bardzo się starałem z moim podaniem i wyszło tak samo jak twoje . Pozdrawiam Patryk12 !!! [hr] Moją pasją też jest rolnictwo i tiry mamy podobne zainteresowania .
Mieć 5 z polskiego to dla niego zbyt wysokie progi. Nie [hr] Mieć 5 z polskiego to dla niego zbyt wysokie progi. Nie
Matimrpl, Ty marzysz żeby ogarniać serwer i czat? Proponuję abyś zaczął *ogarnianie* od siebie samego. Jak na 19 lat, to podanie jest żałosne. Jestem na NIE
Na moje oko, masz Moze 10 lat o czym swiadczy. Ilosc wykrzykniknow w jednym z komentazy. jestem na nie
Niestety jestem na nie - Widziałam Cię na serwerze 2 razy - Bardzo źle zachowujesz się na czacie - Raczej nie masz tyle lat - Jesteś nie uprzejmy ------------------------------------ Pozdrawiam GirlGamersPL :*