1.Nick z gry: Marysia012350 2.Data otrzymania bana: 2015-01-18 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: astar poprosil o udostepnienie mu pliku .minecraft wylaczylem kazal znowu pokazac inny folder i upiera sie ze byl tam jakis plik , zrobilem ss dla pewnosci bo chlopak sie zdenerwowal ze wyszlo na jaw pare spraw 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Jestem nie winny ss: http://zapodaj.net/386cbe18d1a79.png.html http://zapodaj.net/6174a5eb318dd.png.html
Jestem za UB Bym sie rozpisala w sprawie Astara ale jestem na telefonie.. Pytanie do astara masz dowody ze ma Xreya??
Mocnym dowodem chyba jest to ze jestem na serwie a w vwrsions jest wszystko ok Phatom nie tylko jego decyzja? A ma ktos dowody? Głupie gadanie to nie dowód
Powiem tak. Całą sytuację opisałem infiemu na gg... Dowodów nie mam lecz mam oczy. Kiedy spytałem o folder Versions, był czysty. Zaś potem spytałem o .minecraft... Oczywiście na samym dole był folder xray.launcher czy jakoś tak.. nie zdążyłem zauważyć, gdyż delikwent w porę się zorientował. Poprosiłem aby jeszcze raz pokazał ten folder. 30 sekund potem pokazał czysty folder, tak jakby usunął dowody. Ode mnie na 100% ub nie bedzie. Wszelkie pozwolenia otrzymałem od XIfniniterX.. Jak chcecie mogę dać ss pozwolenia -_-
ViceAdministrator ma prawo podejmować decyzję, i nie potrzebuje do tego "czyjejś" zgody. Jest to ranga 1 stopień niższa od admina. Wątek uważam za zamknięty.
marysia012350: weź nie rób ze mnie idioty. Tak może pisałem że sie zemszcze itp... ale widzialem ten głupi folder ;-; i wez mi nie wmawiaj ze tego nie masz bo przyznałbyś się że masz xray a nie.. poza tym pamiętasz jak na ts gaddaliśmy? Nie miałem dowodów na to jak mi mówiłeś: ej astar, na xray mam spawner tam w dole zobacz sobie.
Astar gdybym tak mówił o mógłbyś to wtedy sprawdzić , kazdy tak mówił i tyvrowniez ze mamy xray nie bede wymieniał innych nie masz dowodów a moze wykorzystujesz swoja rangę do tego by se zemścić ?
marysia012350: nie wykorzystuje tego.. Każdy mi potwierdzi, że surowo trzymam się zasad jakie na mnie ciążą np: nie ingeruje w życie serwera, nie bije sie z nikim, nie gram na survi, nie rozdaje nikomu itemow, tajemnica zawodowa. Zamykam wątek.