Mam propozycję żeby MrAstar awansował na Administratora . Mam też prośbę żeby pat277 mógł się na okres próbny sprawdzić jako Vice Administrator . [hr] chociaż na próbę .
MrAstar i tak ma wysoka range i wiekszej nie dostanie, bo i tak ma tyle uprawnien co Administrator. Jezeli chodzi o pat277 to wiadomo... NIE. ViceAdminem jest osoba z maksymalnym zaufaniem Admina, a pat go (z tego co wiem) niema... Co najwyzej móglby zostac Moderatorem.
Patowi nawet moda bym nie dał bo jak on sie dorwie do /ban to bedzię wojna a co dopiero va, nie ma mozliwości awansowania wyżej niż vice administrator
Mam pewne przeczucie ze cos tu niegra... Tyle razy ktos pisal zeby pat dostal range wyzej i zwykle ta osoba nie pojawiala sie po napisaniu tego na forum.
Oczywiście,jeśli ktoś pisze coś o mnie dobrze to od razu jest jakie "WoW pat na moda o_0"-Jeśli coś wam nie pasuje to ignorujcie to! Mam już takiego zachowania z waszej strony przeciwko mnie!:dodgy: Pozdrawiam pat277!
Nie mam nic przeciwko tobie. Moim i wielu innych osób zdaniem jestes najlepszym z pomocników. Tylko wyrazilem swoje zdanie na ten temat. Kiedy widze cos podejrzanego wole to powiedziec a nie trzymac w tajemnicy.
Dobrze,przepraszam za ten wybuch tylko mnie to bardzo irytuje,proszę o zamkniecie tego wątku. Pozdrawiam,dziekuje i przepraszam pat277. ----------- Napisane z telefonu,potem poprawie