Dokładny nick w grze: gruszek Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W tygodniu około 3-4 godzin, a weekendy nawet cały dzień Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) survival, lecz na creative znajdzie się też czas Jak długo grasz w Minecraft: Hmm można powiedzieć ze około 3-4 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Około 4 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak, ale nie słusznego według mnie, lecz nie będę podważał zdania Administracji Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Owszem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód [wyrzuca gracza z serwera] Dlaczego Ty: Ponieważ mam spore doświadczenie w randze pomocnika lub bądź Helpera, oraz lubię pomagać gracza Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Kacper, jestem z woj. Łódzkiego, oraz chodzę do gimnazjum. W minecrafta gram po to żeby się poklepać, jestem miły oraz pomocny. Swoją przygodę w klocki zaczełem tak jak każdy. Mam poczucie humoru, oraz umiem się dostosować do danej sytuacji Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak znam, przechodzeniem koniem przez sciany oraz przez drzwi Wymień kilku członków ekipy: - XInfiniterX - Wioletta - MrAstar - kshycho - adsone - Phantom_Screw - wymiatacz23 - Puma_Poland - Pearl - Marcinek7 - pat277 - Aikoo Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pilnowanie porządku na chacie, oraz pomaganie gracza, jak i również tłumaczenia im nie zrozumiałym im komend
Jestem na NIE. Według mnie Pomocnik powinien cechować się hmmm...jak to ładnie nazwać...stabilnością emocjonalną(?). Brakuje Ci tej cechy. Niestety jak dla mnie zbyt często rejdżujesz (piękne spolszczenie). Wszystko jest OK, wszystko jest spoko, staje się coś, jakiś pikuś i pełny rage, wyzwiska, przekleństwa, groźby. Niczym oldshool'owe dziecko Neo.