Proponuje o ponowne uruchomienie tnt na serwerze survival ponieważ mimo to że wiem jak gracze niszczyli im teren zamiast je wyłączać powinno zostać usunięte ze sklepu a tnt przydaje się do robienia podziemnych magazynów kiedy trzeba wykopać np. kwadrat 50x50x5 a komuś nie chce się kopać kilofem.
Totalnie na NIE! 1. TNT powoduje lagi. 2. Mapa będzie wymagała nowej edycji po dwóch, maksymalnie trzech, tygodniach.
Three ma racje. Po kilku dniach mapa bedzie zniszczona i niezdatna do czegokolwiek. Jednak gdyby TNT na swojej dzialce niszczylo, a na pozostalych terenach wybuchalo ale nawet bloku nie uszkodzilo to bylo by sprawiedliwie dla obu stron konfliktu. Jasne jest ze ta zasada musiala by obowiazywac tylko w normalnym swiecie, a w Netherze i Endzie nie.
Jest to pomysł fatalny,nie pamiętacie jak kiedyś wyglądała mapa surowcowa przez nieliczne wybuchy TNT. Pozdrawiam pat277!
Nie wiecie pewnej rzeczy jeśli chodzi o TNT Reco jak najbardziej wie oczywiście i myślę że o to tu chodzi xD.
Jestem na nie - Mapa była by porozwalana - Lagi ----------------------------- Pozdrawiam GirlGamersPL
Popek bedziesz stawiał podczas ucieczki? Tylko na własnych działkach ! Tak wgl to nie skopiujecie rzeczy jesli chodzi o wybuch tnt przy skrzynce i 0 obok Itema nie działa
Działanie TNT "Tylko na swojej działce" nie uchroni mapy przed zniszczeniem. Co za problem postawić BlokDźwiękowy i wtedy zacząć orgię zniszczenia ?