Uważam, że do regulaminu powinno zostać dodane że gracz z wulgarna nazwa miecza dostaje natychmiast /kick a nie tak jak pomocnicy to robią tzn.: Jak im sie chce do dają kicka natychmiast, albo daja kicka po minucie mimo, że widzieli sytuacje, albo nie daja wcale.
Czym będzie się to różnić od sytuacji obecnej ? Proszę wyjaśnij mi. Często stosowanym rozwiązaniem w tej chwili jest w pierwszym momencie zwrócenie uwagi graczowi aby poszedł zmienić nazwę broni. I dopiero gdy nie nie reaguje na tą wiadomość to jest mu ona odbierana, albo dostaje kicka - w zależności czy jest VA online. Myślę, że jest to dobre rozwiązanie.
Jestem Za. Często widzę jak ktoś jest wykopywany dopiero po 1 minucie za wulgarna nazwę miecza. Ja osobiście traktuje wszystkich równo, więc każdy kto ma wulgarną nazwę jest przeze mnie wykopywany jak tylko to zauważę. Pozdrawiam pat277!
W regulaminie jest zakaz wulgarnego nazywania miecza, więc gracz, który tak nazwie miecz powinien dostać /kick od pomocnika i /tempban od moderatora (choćby na 3h), za złamanie regulaminu. Nie widzę potrzeby dodawania czegoś co jest oczywiste do podpunktu regulaminu.