MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Moderator mrowka

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Piszczalke, 2 Luty 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Piszczalke

Piszczalke Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam mam problem z moderatorem mrowkaaa czy jakos tam , gracz mutuje jak mu sie nudzi ja dostalem na 20 minut za nic , a poza tym najprawdopodobniej tepal gracza mury tam gdzie nie powinien , bardzo prosze o zdegradowanie gracza mrowkaaa z administracji

Reklama
  2. G1B3K

G1B3K Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podpinam się pod temat, dla beki napisałem na czacie "bendzie miał wiencej" a on dał mi mute na 10 minut za "niepoprawną polszczyznę".
    Tepał jakiegoś rpkida <mury> do naszego zamku, po czym on zabijał nas przez cały czas. Jestem za usunięciem tego moderatora z serwera.

3. wojcik12

wojcik12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    zgadzam sie bylem tego świadkiem i to zeby byl jaki kolwiek powod a nie bylo takiego ....

4. Piszczalke

Piszczalke Użytkownik

Docenione treści:
    0
    i jeszcze mrowkaa twierdzil ze nie musi podac dlaczego dostalismy mute

5. mrowkaa

mrowkaa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    takie mam obowiazki i tak robie , powody byly , a pan piszczalke dostal mute bo sie klocil ze mna i non stop wypytywal ile za co i poco itd ....

co do tepania hmmmm czary mary nie umiem , tu uprawnien nie mam zeby tepac gracza do gracza

6. Piszczalke

Piszczalke Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak ale ja chcial bym wiedziec za co mute , bo to jest bezsensowne jesli ty za byle co mozesz mutowac jestem za degradacja ciebie

7. deevee

deevee Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja też się ciągle do was tepam. Pewnie mrowkaa mi to umożliwia ;) Proponuje wam dzieciaczki ogarnąć się bo puszczę tutaj ss z tego co mi pisał wojcik12 i będzie ban.

D.

Reklama
  8. Piszczalke

Piszczalke Użytkownik

Docenione treści:
    0
    deevee ty sie nie odzywaj bo tobie inny proces wytoczymy :)

9. mrowkaa

mrowkaa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    deeve wrzucaj wrzucaj ;p

10. LG97

LG97 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    ehhh ta młodzierz....

11. Mefi_100_TEDES

Mefi_100_TEDES Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Piszczalke - Według mnie to w złym temacie ten wątek, jeżeli jest tak jak piszesz w pierwszym poście to nagraj to jakoś, Screeny zrób czy coś.
    Nie wiem jak to mrowkaa robi, ja staram się uprzedzać pisząc, lub jeśli ktoś ostro jedzie czy tam reklama itd to kick z powodem, jeśli gracz nadal to robi to mute.
    Mrowkaa ma racje ze nie musi podać dlaczego dostaliście mute:
    Na stronie jest napisane dla modów:
    /kick nick powód
    /mute nick czas
    /checkban nick
    /thor nick

Przy mute powodu nie trzeba pisać.

Z reszta ja Cie uprzedzałem jak pisałeś o innych graczach "nobki", a Ty dalej swoje i obrażałeś w ten sam sposób, nie dałem Ci ani mute ani kicka.

Po za tym śmieszne sa Twoje uwagi co do moderatorów, w grze piszesz że mam się nie śmiać bo nie jestem w temacie itd. Dzieciaku rozkazywać tutaj mi mogą tylko Ci z wyższą rangą i ewentualnie inni modzi, wiem co mogę robić a czego nie i mrowkaa też pewnie wie.

Postarajcie się udowodnić ss albo filmikami złe poczynania mrowki.

G1B3K - No jeśli jest tak jak mówisz, to tutaj stanę po Twojej stronie, gdyż mnie także denerwują Ci co chyba nigdy po Polsku nie pisali, natomiast trzeba brać pod uwagę że grają tutaj także dzieci i nie do końca ten jęz. Polski mają w głowie, nie powinno być za to kar.

deevee - wrzuć to ss

Piszczalke jesteś tu zaledwie ponad tydzień a już chcesz sie pozbywać moderatorów, to że Ci się nie udało, nie znaczy że masz się mścić na innych.

LG97 - młodzierz? :O

12. Fri

Fri Użytkownik

Docenione treści:
    2
    @off

może chodziło o moździerz

13. mrowkaa

mrowkaa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mefi do holery ... dzieci i brak jezyka polskiego ? w pierwszej klasie sie ucza literek , w drugiej klasie juz ladnie czytaja i pisza ,3-4 klasa podtawowa ortografia z cala pewnoscia jest juz znana .... to ze niektorzy robia ze swoich dzieci debili i nie wymagaja od nich zeby umieli podstawowe rzeczy to nie znaczy ze ja mam tolerowac ....

14. Mr_Diamencik

Mr_Diamencik Użytkownik

Docenione treści:
    0
    total absurd, błąd po błędzie jedzie ...

15. Shanhai

Shanhai Użytkownik

Docenione treści:
    0
    "polski triudny jenzik" :3

Rozumiem, że w 3-4 klasie podstawowej umiałaś ortografię perfekcyjnie byłaś w tym mistrzynią... tak tak wiemy o tym, ale przestań wymagać tego od innych dzieci rozumiem, że Twoje dzieci są w pełni przez Ciebie wyszkolone może czas na konkursy ortograficzne je wysyłać Polska będzie miała się czym pochwalić. Nóżka każdemu czasem się podwija a na chacie moderatorom nie raz zwracałem uwagę co do ortografii i, o ile się nie mylę też w tej grupie byłaś :)

Inni gracze Twoich humorów też nie muszą tolerować, a to robią (taki szczegół mały :3)

16. LG97

LG97 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Shanhai nie masz racji
    ortografii trzeba wymagać od wszystkich, a jeżeli ktoś ma z tym problem niech czyta to co przed chwilą napisał dwa, albo nawet trzy razy(i to nie byłby taki głupi pomysł, może w końcu nie trzeba będzie rozszyfrowywać o co chodziło w wiadomości tych waszych dzieci.)

17. Mefi_100_TEDES

Docenione treści:
    0
    Nie mam zamiaru odpowiadać znowu każdemu z osobna, napisałem swoje i według mnie nie powinno być kicków/mutów za parę błędów, ok nie kiedy gdy ktoś rzeczywiście robi to celowo, lub jest taki słaby. Ale jeżeli ja mam dawać mute czy kicki za błędy w ortografii, to dlaczego mi za to nie dają?! Czasem dużo ludzi pisze na priwie i szybko czytam wiadomości i odpisuje, pewnie zdarzy się nie jeden błąd ale w tym czasie nie patrze na moje błędy, ponieważ gdybym szukał błędów dużo ludzi zostało by bez udzielenia pomocy prze ze mnie! ;-/

P.S. a co do ortografii naszych kochanych graczy, to lubię się czasem pośmiać :D
    ostatnio się śmiałem z:
    "czy ktos hce miec wspullokatora?"

18. Mr_Diamencik

Mr_Diamencik Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Shan, przeczytałeś wyżej... total absurd ,błąd na błędzie. Dużo się wymaga, a samemu się nie przestrzega, byłam świadkiem wielu niecenzuralnych słów administracji, z tego co wiem regulamin dotyczy wszystkich, a przynajmniej dawania przykładu innym szczególnie dzieciom, - próba zabłyśnięcia w uczulonych na to osobach, takie bawienie w ortografię pod publiczkę..

19. Mefi_100_TEDES

Docenione treści:
    0
    Jeżeli będzie wymagane mutowanie itd za orty to się podporządkuje do tego z nie chęcią, ponieważ każdy robi błędy, ale regulamin to regulamin a moda głupio stracić :p

20. deevee

deevee Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wystarczy stworzyć slownik, dodać kilka słów np: ic tesz stond. Kiedy system wykryje to słowo, wyswietli komunikat w stylu "Ten serwer jest najlepszy na świecie", ale z informacja, żeby poprawić błędy.

D.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę