Dokładny nick w grze: SenDix Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Jest to dość ciężkie pytanie, zważywszy, że jest teraz rok szkolny. Myślę, że mój czas który poświęcam na granie będzie cały przeznaczony na serwer Craftapple.pl . Ile masz lat: Mam 17 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Uwielbiam grać na serwerze Seablock i myślę, że tam będę spędzał najwięcej czasu. Myślę też wchodzić na Crative i Surival - bo tam też się może przydać Pomoc. Jak długo grasz w Minecraft: Grę zacząłem od wczesnej fazy beta. Wtedy to był świat bez czerwonego proszku, drzew świerków - coś w stronę tego klimatu. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Tak naprawdę to za długo na tym serwerze nie gram. Gram od dziś lecz grałem poprzednio na koncie kolegi więc trochu obczaiłem cały ten serwer. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Nigdy nie miałem na żadnym serwerze bana. I nie zamierzam otrzymać od was takiego też prezentu. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Czy pełniłem role Pomocnika ? Nie. Miałem kiedyś z kolegą własny serwer, byłem jego współwłaścicielem. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Według podanych informacji na forum Pomocnik ma tylko 1 komendę, a mianowicie /kick nick. Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Myślę, że mógł bym wspomóc bardziej Pomocników i Moderatorów. Chciał bym, żeby V'Admini nie musieli się zajmować sprawami które dotyczą się Pomocników. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Szymon. Mam 17 lat i mieszkam od zawsze w Woj. Małopolskim i to w właśnie w nim chciał bym związać swoją przyszłość. Jestem bardzo dowcipną osobą (nie moje słowa ). Bardzo lubię grać w MC i inne gry. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie. Nie zauważyłem jeszcze żadnych bugów ani błędów. Co prawda jak grałem na 1.8 to było ich mnóstwo lecz teraz nie ma. Wymień kilku członków ekipy: Admini: XInfiniterX i Wioletta. ViceAdministrator: kshycho, MrAstar, adsone. Moderator : Pearl, wymiatacz23, Pomocnik: pat277, Viran123, DejVoo Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik jak sama nazwa wskazuje ma przede wszystkim pomagać. Musi ogarniać czat i gasić idiotów którzy spamują, i wyzywają graczy, a także Administrację.
Na razie jestem na NIE. -Jestes na serwerze tylko jeden dzien, -Wypytywanie sie o podstawowe komendy (pomocnik musi je znac), -Dajesz sie poniesc emocjom (jak dzisiaj na SB zginela to lepiej nie mówic co sie dzialo), -Zlepek innych podan...
Na nie -Nie widziałam cię nigdy ( na serio nigdy ) na serwerze ------------------------------------------------------- Pozdrawiam GirlGamersPL
Jestem na TAK! Powody wyżej. Pozdrawiam pat277! Edycja: Jestem na NIE! Podanie skopiowane! Pozdrawiam pat277!
Podanie ładne, nie skopiowane ! Więc Jestem Na Tak !! ============================================================== Pozdrawiam Patryk12 !!!
Słabo Szymon (jeśli to Twoje prawdziwe imię), słabo. Pograj na Craftapple, wróć za miesiąc ze swoim podaniem to pogadamy.
LadyGirl proponuję usunąć ten post z pozytywną opinią . ============================================================== Pozdrawiam Patryk12 !!!
Ludzie co wy macie z tym kopiowaniem podan. Tak trudno swoje napisac... -_- [hr] Wnosze o warn 40-50% za kopiowanie podan c: