Dokładny nick w grze ? Patryk12 . Ile czasu możesz poświęcić serwerowi? Mogę poświęcić od 3 do 4 godzin . Ile masz lat ? Mam 13 lat . Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu ? Najwięcej czasu spędzam na creative . Jak długo grasz w minecraft ? W minecraft gram rok i pół . Jak długo grasz na mc.craftapple.pl ? Na craftapple gram rok . Czy miałeś/aś tu kiedyś bana ? Nie, nie miałem tu nigdy bana . Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze ? Nie, nigdy nie pełniłem . Czy znasz komendy Pomocnika ? Wymień je . Pomocnika obowiązuje jedna komenda /kick (nick) (powód) . Dlaczego ty ? Myślę że jestem miłą osobą . Która nie kickuje bez powodu i podczas walki z innym graczem . Opisz siebie w kilku długich zdaniach . Mam 13 lat , lubię grać w minecraft . Jestem miłą osobą która pomaga np. w uczeniu się słabszym kolegom . Jestem rozsądny i przyjacielski . Czy znasz jakieś błędy bugi na tym serwerze ? Gram na 1.8.1 na tej wersji nie zauważyłem bugów . Wymień kilku członków ekipy . XInfiniterX MrAstar Puma_Poland pat277 oczywiście jest ich więcej wymieniłem po 1 z każdej rangi . Jakie obowiązki ma Pomocnik ? - Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu . - Zgłaszać wszelkie usterki/błędy/bugi dla Vice/Administratora lub Administratora . - Pomagać graczom w ich problemach,wyjaśniać działanie komend . - Uczestniczyć w życiu serwera dyskusjach na forum . - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez Vice/Administratora Moda .
Viran123 nie czekałem miesiąc bo mam do wkuwanie z historii . Byłem z dziewczyną . [hr] I wróciłem i mi wpadło na myśl żeby napisać podanie .
ok odczekam miesiąc za następnym podaniem . I wtedy napisze . [hr] ale nie będę tego usuwał . [hr] Viran a tak to na co byś był ? jak bym odczekał miesiąc ?
To tylko od Ciebie zalezy... A tak w ogóle decyzja admina jest samoistna, nie czyta wypowiedzi pod podaniami. Niewazne czy ktos jest na tak czy na nie, Infi nie bierze tego pod uwage.