Dokładny nick w grze: IronGhost_POL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4 godziny Ile masz lat: mam 14 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) staram się na wszystkich ale najwięcej na survivalu Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 1 rok tylko ze na różnych nickach Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie nie miałem nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak byłem czat moderatorem i moderatorem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): pomocnik ma tylko jedną /kick nick powód Dlaczego Ty: Jestem kulturalny staram się nie używać nie cenzuralnych słów. Często bywam pomocny na forum i na serwerze. Zależy mi na tym by pełnić tą funkcje Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Olaf. Mieszkam w Lublinie interesuję się sportem w szczególności piłką ręczną. Lubię grać w gry przygodowe i sportowe grywam w gry strzelanki Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: nie do tej pory nie poznałem Wymień kilku członków ekipy: Administratorzy: XinfiniterX Wioletta Vice administratorzy: adsone MrAstar Kshycho Moderatorzy: Bobikowski wymiatacz23 peral phantom_screw Puma_Poland Pomocnicyejvoo pat277 RaddiPL viran123 Bizon Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Przykro mi ,ale jestem na N-I-E, Poniewaz na Survival jest juz wystarczająca ilość pomocników Pozdrawiam Ediksoo
Powiedziałem że gram na wszystkich serwerach atak w ogóle to robisz to by zostać pomocnikiem a ja napisałem w twoim podaniu na nie ____________________ Pozdrawiam IronGhost_POL
[Dzisiaj 19:44:49] IronGhost: Zobaczcie moje podanie [Dzisiaj 19:44:24] IronGhost: ZOBACZCIE MOJE PODANIE Zdecydowane NIE
Takie podania.. ludzie co wy z siebie robicie i co sobą pokazujecie? Jak zobaczyłem wypowiedź ironghosta "Czego" krew mnie zalała. I jak taki ma być wzorem dla innych graczy i ma ogarniać czat? Najpierw polecam ogarnąć ortografie i styl wypowiedzi. Jednym słowem - rozwinąć się, dorosnąć. Nie.