Dokładny nick w grze: Ediksoo Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić serwerowi od 4-6h dziennie w zależności od mojego czasu wolnego Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Seablock Jak długo grasz w minecraft: Gram 1 rok Jak długo grasz na Craftapple.pl: 3/4 miesiące,grałem na innych nickach. Czy miałeś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Tak.byłem moderatorem. Czy znasz komendy pomocnika (wymień je): tak, /kick nick powód. Dlaczego ty: Ponieważ chciałbym pilnować czatu,potrafię obiektwynie ocenić sytuację,staram się rozwiązywać problemy graczy i pomagam im w miarę swoich możliwości. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Kuba pochodzę z Radomia,moją pasją jest gra w piłke nożną.Potrafię się wypowiedzieć na wiele ciekawych tematów.Wszystkie decyzję jakie podjmuję są przemyślane,nie robi nic z pośpiechem,aby tego nie żałować.W niedalekiej przyszłości mam zamiar otworzyć sklep zoologiczny. smile Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie Wymień kilku członków ekipy: XinfiniterX, wioletta, Mrastar, adsone, kshycho, XBlowUpX, Pearl, Phantom_Screw, Puma_Poland,pat277. Jakie obowiązki ma Pomocnik: obowiązkiem pomocnika są: ogarnianie spamu na serwerze , wulgaryzmów i innych głupich zachowań na czacie jakże i wspierania Moderatorów w ich obowiązkach.[/align][/align][/align][/align][/align][/align][/align][/align][/align][/align][/align][/align] Pozdrawiam Ediksoo
Za krótko grasz na craftapple spamiłes na dole [/align] ja jak gram to nie widze cie Jestem na NIE _________________________ Pozdrawiam IronGhost_PL
Gram długo, grałem na innych nickach ,moze mnie nie widzisz bo ja gram na seablock P.S NA DOLE SPAMIŁO BO COS BUŹKI NIE WYSZŁY [size=xx-large]Pozdrawiam Ediksoo
Jestem po kilka godzin za Seablock i jeszcze, ani razu Cie nie widziałem. Co do Podania, to bardzo ubogo. W dodatku nie widzę, żebyś komuś pomagał! Nie udzielasz się na forum!!! Jestem na NIE!!!
Jestem na T-A-K ,podanie schludne napisane grałam z tobą na wcześniejszyczh nichach udzielałes sie na forum i regularnie odwirdzaełś serwer. Pozdrawiam xXBlowUpXx
Jestem na N-I-E . Podanie podobne jak Sqirima tylko innym kolorem !! ======================================================= Pozdrawiam Patryk12 !!!