Podanie Na pomocnika: Dokładny nick w grze: xNiceDice Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić od 2 do 5 godzin dziennie dla serwera. Ile masz lat: Mam 14 lat . Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na Seablocku. Jak długo grasz w minecraft: Gram w Minecraft mniej więcej 3 lata. Jak długo grasz na serwerze craftapple:Gram na Craftapple ponad 1 rok. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak, byłem Moderatorem. Czy znasz komendy pomocnika (wymień je): / kick - Wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego ty:Myślę że będę się dobrze sprawować jako pomocnik. Chętnie pomagam innym i znam się dobrze w zakresie komend i samym działaniu serwera. A zresztą wielu ludzi przydałoby się ogarnąć na innym serwerze niż Survival a, z mojej obserwacji wynika że wielu nie chce dostosować się do zasad tam gdzie rzadko chodzą Admini lub inni wyżsi rangą. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Dominik. Mam 14 lat. Lubie grać w Minecrafta i inne gry (zwłaszcza RPG). Codziennie gdy gram w Minecraft wchodze na wasz serwer. Jestem humorzasty, miły i chętnie udzielam pomocy (nie moje słowa). Jestem bardzo dobry w zakresie informatycznym. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak: -Kowadła na w sklepie na Seablocku nie działają, -Expiarka na Seablocku nie daje expa, -Nie da się zniszczyć banerów na Creative , -Na Seablocku, na wyspie spawnuje się zbyt dużo mobów, -Na Seablocku można zaciąć się na spawnie w bloku szlamu, -Drzwi na Seablocku czasem nie chcą się otwierać, -Na Creative czasem nie da się przejść przez drzwi. Czy czytałeś/aś regulamin:Tak , Czytałem. Gdzie jest regulamin: http:// craftapple.pl/forum/ forumdisplay.php?fid=36 . Jakie obowiązki ma pomocnik: Ma następujące obowiązki . -Pomagać graczom, -Problemy zgłaszać do Administracji , -Ogarniać czat, -Wypowiadać się na Forum. Pozdrawiam xNiceDice :b!
CJ277 ma racje co któryś gracz to kopiuje Podanie . Te, jest częściowo skopiowane od mnie . Powiedziałem że jestem na Nie bo ten co kopiuje to mu nic nie da tylko admin odrzuci i będzie musiał czekać miesiąc aż znowu napisze Podanie . Czy to się opłaca ? (te kopiowanie) Jak kopiujecie Podanie to jest lekka przesada ciężko samemu napisać ? Naprawdę to tak dużo ? Ja nie kopiuję bo uważam że to jest głupie możesz edytować Podanie ale i tak to nic nie da lepiej usunąć . To koniec mojej wypowiedzi na ten temat szkoda słów . Ps. Polecam nie kopiować !. To jest wszystkim przepisane od Virana123 że masz 14 lat , że byłeś/aś Moderatorem itp. Wszystko skopiowane za pomocą kopiuj/wklej . Mogę się założyć że napisałeś/aś to Podanie w 5 minut ! Kod: ============================================================ [/color][color=#32CD32] Pozdrawiam Patryk12 !!!:shy:[/color] [hr] Craftapple - Najlepsze Serwery Minecraft 1.8 | 1.8.1 - Rekrutacja i ekipa - Rekrutacja na pomocnika | Ekipa v - Podanie Patryk12 Craftapple - Najlepsze Serwery Minecraft 1.8 | 1.8.1 Strona Główna Użytkownicy Kalendarz Pomoc Witaj ponownie na forum, Patryk12gracz. Panel Gracza Edytuj swój profil Wyloguj Się Wyszukiwarka [Wyszukiwanie zaawansowane] Facebook - Konkursy, informacje Strony (2): 1 2 Dalej » Odpowiedz Ocena wątku: 3 Głosów - 2.33 Średnio 1 2 3 4 5 Tryb drzewa | Tryb normalny Podanie Patryk12 Wczoraj, 02:29 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj 03:12 PM przez Patryk12gracz.) Post: #1 Patryk12gracz Online Patryk12 Liczba postów: 41 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 1 Poziom ostrzeżeń: 10% Information Podanie Patryk12 Dokładny nick w grze ? Patryk12 . Ile czasu możesz poświęcić serwerowi? Mogę poświęcić od 3 do 4 godzin . Ile masz lat ? Mam 13 lat . Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu ? Najwięcej czasu spędzam na creative . Jak długo grasz w minecraft ? W minecraft gram rok i pół . Jak długo grasz na mc.craftapple.pl ? Na craftapple gram rok . Czy miałeś/aś tu kiedyś bana ? Nie, nie miałem tu nigdy bana . Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze ? Nie, nigdy nie pełniłem . Czy znasz komendy Pomocnika ? Wymień je . Pomocnika obowiązuje jedna komenda /kick (nick) (powód) . Dlaczego ty ? Myślę że jestem miłą osobą . Która nie kickuje bez powodu i podczas walki z innym graczem . Opisz siebie w kilku długich zdaniach . Mam 13 lat , lubię grać w minecraft . Jestem miłą osobą która pomaga np. w uczeniu się słabszym kolegom . Jestem rozsądny i przyjacielski . Czy znasz jakieś błędy bugi na tym serwerze ? Gram na 1.8.1 na tej wersji nie zauważyłem bugów . Wymień kilku członków ekipy . XInfiniterX MrAstar Puma_Poland pat277 oczywiście jest ich więcej wymieniłem po 1 z każdej rangi . Jakie obowiązki ma Pomocnik ? - Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu . - Zgłaszać wszelkie usterki/błędy/bugi dla Vice/Administratora lub Administratora . - Pomagać graczom w ich problemach,wyjaśniać działanie komend . - Uczestniczyć w życiu serwera dyskusjach na forum . - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez Vice/Administratora Moda . Email PW Znajdź Zawartość Edytuj Usuń Odpowiedz Zgłoś Wczoraj, 02:31 PM Post: #2 marysia012350 Offline Gracz Liczba postów: 38 Dołączył: Dec 2014 Reputacja: 5 RE: Podanie Patryk12 Nie smile Email PW Znajdź Zawartość Polub To Odpowiedz Zgłoś Wczoraj, 02:31 PM Post: #3 SenDix Offline Gracz Liczba postów: 4 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 2 RE: Podanie Patryk12 Jestem na Tak! Email PW Znajdź Zawartość Polub To Odpowiedz Zgłoś Wczoraj, 02:38 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj 02:38 PM przez Patryk12gracz.) Post: #4 Patryk12gracz Online Patryk12 Liczba postów: 41 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 1 Poziom ostrzeżeń: 10% RE: Podanie Patryk12 dzięki za pozytywną i negatywną opinie . Mam nadzieje że patowi się spodoba . Email PW Znajdź Zawartość Edytuj Usuń Odpowiedz Zgłoś Wczoraj, 02:49 PM Post: #5 LadyGirl Online SuperVip Liczba postów: 283 Dołączył: Sep 2014 Reputacja: 6 RE: Podanie Patryk12 Podanie po raz setne! NA NIE Zalecam dać mu warn 10% smile Czy ile wy tam dajecie.. [Obrazek: 8] PW Znajdź Zawartość Polub To Odpowiedz Zgłoś Wczoraj, 02:54 PM Post: #6 CJ227 Online Gracz Liczba postów: 14 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 1 RE: Podanie Patryk12 Jestem na NIE! Pozdrawiam CJ227 Email PW Znajdź Zawartość Polub To Odpowiedz Zgłoś Wczoraj, 02:58 PM Post: #7 Viran123 Offline ||Pomocnik|| Liczba postów: 228 Dołączył: Dec 2014 Reputacja: 14 RE: Podanie Patryk12 Jestem na NIE. Spamisz podaniami! Email PW Znajdź Zawartość Polub To Odpowiedz Zgłoś Wczoraj, 03:02 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj 03:02 PM przez Patryk12gracz.) Post: #8 Patryk12gracz Online Patryk12 Liczba postów: 41 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 1 Poziom ostrzeżeń: 10% RE: Podanie Patryk12 Viran123 nie czekałem miesiąc bo mam do wkuwanie z historii . Byłem z dziewczyną . I wróciłem i mi wpadło na myśl żeby napisać podanie . Email PW Znajdź Zawartość Edytuj Usuń Odpowiedz Zgłoś Wczoraj, 03:17 PM Post: #9 DejVoo Online ||Pomocnik|| Liczba postów: 36 Dołączył: Dec 2014 Reputacja: 4 RE: Podanie Patryk12 Nie od czekałeś miesiąca od ostatniego podania. Jestem na Nie. cool Pozdrawiam DejVoo cool Email PW Znajdź Zawartość Polub To Odpowiedz Zgłoś Wczoraj, 03:20 PM Post: #10 Viran123 Offline ||Pomocnik|| Liczba postów: 228 Dołączył: Dec 2014 Reputacja: 14 RE: Podanie Patryk12 Patryk12 odczekaj miesiac i napisz kolejne podanie. Inaczej bedzie automatycznie odrzucone. smile Email PW Znajdź Zawartość Polub To Odpowiedz Zgłoś « Starszy wątek | Nowszy wątek » Strony (2): 1 2 Dalej » Odpowiedz [-] Szybka odpowiedź Wiadomość Wpisz tutaj swoją odpowiedź. Sygnatura Wyłącz emotikony Pokaż wersję do druku Wyślij ten wątek znajomemu Subskrybuj ten wątek Użytkownicy przeglądający ten wątek: Patryk12gracz Powered By MyBB Partnerzy: Serwery Minecraft Copyright © 2014 Craftapple.net Wszystkie prawa zastrzeżone W oparciu o MyCraft Theme Design [hr] Patrzcie na moje podanie napisała to tak samo z boku jak ja .
[/color]Na NIE Kiedyś obrażała mnie i mojego kolege na seablocku i podanie jest skopiowane _____________________ Pozdrawiam __GaNgStAr__ ____________________
Jak się kopiuję Podanie to tak jest !!! :sleepy: ============================================================= Pozdrawiam Patryk12 !!!
Boże ten Patryk. Zero stylu, liczne natrectwa jezykowe i powtórzenia, przecinki w złym miejscu. Co do podania. Według mnie za kopiowanie podań powinien być 35 procent warn i wątki do archiwum.