1.Nick z gry:SimplusSs 2.Data otrzymania bana:23-01-2015 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Reklama 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:żałuje że napisałem ip ts innego ale to nie moja wina niewiedziałem że na msg też niemożna asiorek kazał mi napisać ip jakiegoś ts bo chciałem mu kupiś s-vipa na ca wzamian za koxy patrze a pp napisaniu na msg ip ts ban żałuje i więćej sie to niepowtórzy[/b]
RE: (UB)SimplusSs Gracz Simplus do tej pory dobrze się zachowywał na serwerze, nie brał udziału w słownych potyczkach na czacie. A nawet sprowadził na serwer SV dwie koleżanki, które regularnie grają na CA. (Pomagałem im ostatnio budować domy). W mojej ocenie zasługuje na UB, a przynajmniej na zmianę na "tymczasowy ban". Zwłaszcza, że jak pisze było to IP TSa, na którym chciał komuś pomóc. Jestem dobrej myśli PS Popraw okrągłe nawiasy "(UB)" na kwadratowe "[UB]" by podanie było zgodne z wzorem
MrAstar - przecież jest wg wzoru. Są numery punktów. Skargi przedstawione w analogiczny sposób są rozpatrywane. :/