Dokładny nick w grze: kondrat3 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: ok 9 godz Ile masz lat: mam 9 lat Jak długo grasz w minecraft: ok 2 miesiące Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:tak z ok 1 miesiąc Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nigdy nie miałem tu bana ale ok 4 kick'i Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: nie, nigdy nie pełniłem podobnej funkcji na żadnym z moich 2 serwerów (craftapple i skyland) Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Obecnie Pomocnik ma tylko jedną komendę /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty: Dlaczego ja? lubie mechanizmy jestem kreatywny i chcem chronić serwer kick'ami Opisz siebie w kilku długich zdaniach: mam na imię Karol. Mieszkam w województwie podlaskim. mieszkam w mieście Brańsk. Interesuję się bug'ami w grach. Mam siostrę na imię ma Jula i ma 21 lat. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: tak, znam takiego buga: kop 3 kratki w dół, na najwyższą kratkę połóż piasek, wejdź w tą dziurę, i przez tą dziure podskakujesz Wymień kilku członków ekipy: ADMINISTRATOR: XInfiniterX ViceAdministrator: adsone, kshycho, MrAstar Moderator: Pearl, Phantom_Screw, Pomocnik: Viran123, pat277, ThreeEyedMaster, Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma następujące obowiązki: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moderatora) Pozdrawiam kondrat3
haha paczcie jacy głupi!!!!! [hr] tylko reconcent napisał miłą odpowiedź! [hr] i asia2018 [hr] pat ty swoją dupe pozdrawiaj!
JESTEM NA NIE!!! Masz szczescie ze nie zrobilem ss'ów tamtego zajscia. Chyba wiesz o co mi chodzi i za co te kicki miales. -_- Zalecam dac warna za reklame serwera. xd
Jestem na NIE!! Twoje zachowanie na serwie i wyzywanie mnie jest naganne, ciesz się ze nie zrobiłem screenów i nie dałem skargi.
kondrat3 właśnie takim zachowaniem pokazujesz jaki naprawdę jesteś. Masz mały wiek, więc nie sądzę, żeby Admin Ci to Podanie przyjął. Spróbuj za 4/5 lat. Co do Podania to nie jest one najlepsze. Reklamujesz serwer Sky-land! Powiem Ci tylko tyle Ogarnij Sie!!! Wyzywasz pat277 tylko dlatego, że wyraził swoją opinię. Człowieku lecz się!!!! Jestem zdecydowanie na NIE!
Jestem na N-I-E. Wpadłeś w taki szał przecież admin podejmuje samodzielnie decyzje. Ale po tym wyczynie...
NIE - Wiek - Reklama - Wyzywanie - Nie pomagasz - Nie wypowiadasz się na forum i na serwerze Nie mam żadnych + P.S Każdy ma prawo na własną wypowiedź!