Dokładny nick w grze: MasterMantis Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-6 godzin Ile masz lat: mam 16 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) creative Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: od poprzedniej edycji Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie nie miałem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak byłem moderatorem i viceadminem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick Dlaczego Ty: Jestem kulturalny bywam często pomocny na creativie jest tam mało pomocników nie przeklinam jest to idealna funkcja dla mnie Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Olaf.Interesuje się sportem a w szczególności piłką siatkową .Lubię grac w gry przygodowe i strzelanki. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: do tej pory nie poznałem Wymień kilku członków ekipy: [Administrator] XInfiniterX [Administrator] Wioletta [ViceAdministrator] MrAstar [ViceAdministrator] kshycho [ViceAdministrator] adsone ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Bobikowski ||Mod|| Pearl ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| Puma_Poland ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| Aikoo ||Pomocnik|| pat277 ||Pomocnik|| ThreeEyedMaster ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Viran123 ||Pomocnik|| Bizon ||Pomocnik|| Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend[/size] - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum Pozdrawiam MasterMantis
Hmm... Często widzę Cie na serwerze, lecz nie udzielasz się na czacie jak i na forum. Ale przyznam podanie mi się spodobało. Jestem na TAK! Pozdrawiam pat277!
Sama nwm - Nie udzielasz się na czacie jak i na forum - Popełniasz dużo błędów - Podanie trochę mało rospisane + Wiek + Granie w minecraft jak na serwerze Dam Ci małe tak