Dokładny nick w grze:Mój nick to Kuba04 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Od 1 do 5 godzin dziennie. Ile masz lat:Mam 16 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Naj dłużej ja Creativie Jak długo grasz w Minecraft: Od wersji 1.4. Dokładnie nie wiem Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od roku. Czy miałeś kiedyś tu bana: NIE miałem bana. Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze:Byłem adminem na Reklama. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego Ty: Myślę że będę się dobrze sprawować jako Pomocnik.Lubie też pomagać innym graczom na serwerze. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Kuba, lat mam 16, chodzę do 1 klasy technikum i chętnie pomagam innym. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:TAK znam -Na Creative w niektórych działkach strasznie laguje. -Na Creative czasem nie da się przejść przez drzwi. Wymień kilku członków ekipy: MrAstar, adsone, Puma_Poland, DejVoo, pat277, Viran123 i Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: -Dbać o serwer, pilnować go, karać za wykroczenia. - Zgłaszać wszelkie problemy dla ViceAdministratora lub Administratora. - W mniejszym stopniu niż pomocnik, pomagać graczom. - Wskazywać pomocników, którzy nic nie robią. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Zbierać dowody podczas banowania. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora) Kuba04