Dokładny nick w grze:bartekc1 Ile czasu możesz poświęcić serwerowikoło od 4 do 7 godzin Ile masz lat:13 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock):Creative Jak długo grasz w Minecraft:Od pierwszej jego wersji choć miałem niedawno pół roczną przerwe Jak długo grasz na mc.craftapple.pld 7 dni Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nie nigdy też nie miałem kicka Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:tak miałem inny serwer z 30 slotami i kilka razy byłem Adminem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick nick powód Dlaczego Ty:Uwielbiam ten serwer i chce zmieniać go na lepsze Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem maniakiem komputerowy i hodowcą rzadkich chomików za minigry które zrobiłem mam wiele nagród Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:tak jeden bardzo mnie irytujący Wymień kilku członków ekipyat244 DeiVoo Aikoo RaddiPL Viran123 Bizon Marcinek7 MrAstar Pearl Puma_Poland Wiolleta Bobikowski Jakie obowiązki ma Pomocnik:Eliminowanie graczy nie kurtularnych i przeszkadzających w grze innym graczom którzy przyszli się zabawić a ktoś im w tym przeszkadza, oraz podawanie Administracji problemów związanych z grą i pracą serwera
Jestem na NIE. Troche za krótko grasz na serwerze. Tez pomyliles sie przy niektórych nickach: pat277 a nie pat244, DejVoo a nie DeiVoo, Wioletta a nie Wiolleta. Nie jest przy tych nickach zbyt duzo tych bledów ale zawsze cos.