Dokładny nick w grze elzo ile czasu możesz poświęcić serwerowi : 5-10 h ile masz lat : 16 na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu : Survival Jak długo grasz w minecraft : 5 lat jak długo grasz na mc.craftapple.pl : długo ale gralem pod innym Nickiem ( zapomniałam go ) czy miałaś tu kiedyś bana : tak za wulgarną nazwe miecza Czy pelnilaś kiedyś podobną funkcję na innym serwerze? : tak jestem moderatorem na serwerze moim i kolegi (nie podam ip bo to będzie reklama) czy znasz komendy pomocnika : -/kick nick Dlaczego ty : Ponieważ ja lubię porządek nie lubię wulgaryzmów i chamskich graczy i chciałabym się przyłączyć do ekipy która tępi ich. Opisz siebie w kilku długich słowach : Uwielbiam siatkówkę trenuje ją od 11 lat, znam się na informatyce idę do technikum o tym profilu, jestem dość wysoka mam 185, nie mam facebooka ani maila ( korzystam z maila brata ) czy znasz jakieś bugi/błędy na serwerze? : nie wiem czy można uznać to za błąd, ale jak klika się klawisz komendy i TAB to wyskakują wszystkie komedy i chyba nawet administratora wymień kilku członków ekipy: -Wioletta -MrAstar -adsone -Pearl -Puma_Poland -Aikoo -Bizon -Marcinek7 -pat227 jakie obowiązki ma pomocnik ? : pomóc moderatorom i reszcie administracji, zgłaszanie wszystkie problemy ViceAdministracji lub Administracji, pomagać innym graczom i wyjaśniać komemdy, wykonywać czynności które poleci ViceAdministrator lub Administrator
proszę bardzo nie wierz ale po wypadku samochodowym ( leżałam w szpitalu 4 miesiące ) łatwo zapomnieć o takie rzeczy jak nick do gry ...
Nie lubisz wulgaryzmów, a dałeś/łaś wulgarną nazwę miecza ? Wiesz co czegoś tu nie rozumiem bo piszesz tu cytuje: długo ale gralem pod innym Nickiem ( zapomniałem go ) (napisałeś/łaś ten fragment jak byś był/ła chłopakiem a znów pod spodem piszesz jak byś był/ła dziewczyną. Cytuję jestem dość wysoka mam 185 Mam pytanie bo się zakręciłem - to ty w końcu jesteś chłopakiem czy dziewczyną?
Elzo, jestem na NIE, dlaczego? Bo już jestes moderatorem na innym serwerze. Jest tutaj wielu chętnych, którzy chcą się sprawdzić w tej roli
jestem tam moderatorem dlatego bo mój kolega jest właścicielem serwera, a chcę zobaczyć jak to jest zdobywać pozycję od samego początku.