MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga]DejVoo

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika popek713, 28 Styczeń 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bleo120

Bleo120 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Creepez popieram Cie w 100 %

Reklama
  2. popek713

popek713 Użytkownik

Docenione treści:
    22
    Crepz...Oddał mi nie moje "śmieci"A poza tym zebrał je inny gracz Apaxip(zła nazwa)i chciał mi je oddać ale został podobno zabity przez DejVoo. Nie jestem tego pewny.

3. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    ;/ Lipna sytuacja ;/ ewidentnie widać brak żadnych powodów do kicka ;/ obawiam się tylko o jedno jak i jakim cudem można popełnić taki błąd? Uważam, że DejVoo zrobił to w nerwach. Oczywiście nie powinno dojść do takiej sytuacji. Myślę, iż Infi rozstrzygnie tą sprawę w sposób prawidłowy.

4. Creepez

Creepez Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Całe zajście jak dla mnie jest bez sensu, a sam to widziałem. Jak mówił Puma_Poland, Infi to roztrzygnie.

5. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Cóż DejVoo jest po prostu osobą niekompetentną. Pokazał to m.in. dzisiaj na seablock. Potrzebowałem coś zenchantować na 30 lvl (a na /warp enchant nie można było enchantować na 30 lvl) i DejVoo mi powiedział żebym się do niego tepnął bo ma na wyspie enchant. Tepnąłem się, zginąłem na arenie pvp i straciłem dosłownie wszystko co miałem. Gdy go spytałem co to było powiedział tylko ,,sorry ja tych rzeczy nie mam''.

A co do tematu to nie wierze w to iż można się pomylić aż tak bardzo. Zresztą skoro pisałeś z Martyna15 to czemu popek dostał kicka a nie osoba z którą prowadziłeś konwersację? Wydało się a ty próbujesz wykręcić się sianem. I zamiast może przeprosić chociaż wciskasz wszystkim lichą bajeczkę. Żałosne.

6. artinu

artinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Walnij skruche i po sprawie :0

7. DejVoo

DejVoo Użytkownik

Docenione treści:
    165
    Hejty lecom.
    Czy ja cię zabiłem? sam się tepnołeś żebym ci diaxy dał i jakiś typ cię zabił i ja też zginołem.
    Widzę że jesteście mili w tedy gdy chcecie coś ode mnie. Jestem dla was miły, daję wam ity nie wyzywam was a wy za głupiego kicka jesteście wszyscy przeciwko mnie, wyzywacie minę co widać w mojej reputacji ( debil, idiota). Co wam to daje? Co się zmieni w waszym życiu gdy dostanę degra, co? Pokazujecie typowe zachowanie dziecka minecrafta. Ity ci oddałem, przeprosiłem. Myślicie że jak będziecie pisać to co piszecie to się wystraszę? Za jeden błąd mieszacie mnie z głównem. Co wam to da?

Reklama
  8. Viran123

Viran123 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Proponuje usunac mu te zle oceny z reputacji i dac warna temu kto podarowal mu ten "prezent" bo, to naprawde przesada...

9. xNiceDice

xNiceDice Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja tylko wyrazilam swoja opinie, czego sie czepiacie ^^

10. Viran123

Viran123 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    To moze pisz mniej obrazliwych slów w tych twoich "opiniach".
    Tylko doprowadzasz innego czlowieka do rozpaczy.....

11. DejVoo

DejVoo Użytkownik

Docenione treści:
    165
    Też wyrażę swoją opinię o tb.

12. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Nie spamcie ;/ Decyzje i tak podejmuje Infi, więc nie ma sensu pisania.

13. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Tepnałem się po diaxy? Hahahaha! Nie wysiliłeś się kolego. Spytałem tylko wcześniej czy mógłbyś w razie co dołożyć. I z tego co pamiętam to zostałem zabity przez RaddiPL , a ty nie zginąłeś tylko jak totalna ciota wyszedłeś z gry na chwile, ale trudno to było pvp więc nie winie osoby która mnie zabiła. Gościu ty się zastanów nad sobą! Pomocnik pomaga a nie wyrzuca graczy i potem wykręca się sianem , nie tepa osoby która potrzebuje pomocy jakiejkolwiek na arene pvp aby zginęła. Takimi zachowaniami oczerniasz dosłownie wszystkich pomocników w oczach nowych graczy. Zresztą po tym co zrobiłeś ze mna miałeś na mnie wywalone. To co ty wyrabiasz to jest SKANDAL. A miły to jesteś na pokaz. Jesteś krętacz i oszust, a teraz próbujesz wziąć wszystkich na litość. I nawet nie napisałeś zwykłego PRZEPRASZAM które poprawiłoby twoją sytuację. Zresztą teraz na przeprosiny z twojej strony i tak za późno.

14. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Wypowiem się jeszcze raz bo widzę, że trzeba ogarnąć ten temat. Sprawa jest prosta: DejVoo dał kicka po czym popek sypnął. Decyzja pozostawiona do admina. Jeśli zaś chodzi o seablock... Sprzeczajcie się na ten temat prywatnie (PW itp) a nie wylewacie swój bulwers na forum... Zamykam ten wątek i niech się dzieje wola admina, gdyż pozostawiam mu decyzję do podjęcia. Swoją drogą... Ten wątek ożywił forum tak, że powoli powstaje nowa moda na sukces xd

15. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Pomocnik dostał ostrzeżenie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę